Culmea discountului în Bucureşti: reducerea labiilor şi dans la bară

de:
22 iul. 2011
2 Afișari
Culmea discountului în Bucureşti: reducerea labiilor şi dans la bară

Medicii specialişti în chirurgie intimă le pot ajuta pe doamnele complexate de aspectul organelor genitale să facă retuşuri pentru a le diminua labiile. Unul dintre operatorii de reduceri colective a introdus o ofertă şi pentru femeile care îşi doreau o astfel de intervenţie chirurgicală, dar nu aveau fonduri suficiente. Prin intermediul site-ului de profil ofertadelux.ro, doamnele, care îşi doreau ca proeminenţa din zona genitală să dispară, puteau cumpăra un voucher care să le asigure o reducere de preţ substanţială pentru labioplastie la centrul medical Eurosanity din Capitală.

Conform ofertei disponibile prin intermediul ofertadelux.ro, ”labioplastia este o intervenţie chirurgicală în zona intimă, menită să schimbe viaţa multor femei, inhibate de acest complex”. Operaţia, care se adresează femeilor cu labii prea mari, flasce, asimetrice, are ca scop reducerea şi corectarea labiilor. Acest aspect al zonei intime este frecvent, conform descrierii ofertei, şi reprezintă un motiv de disconfort estetic, dar şi senzual – sexual.

Chiar dacă, de reguă, scopul intervenţiei chirurgicale este cel estetic, medicii recomandă această operaţie şi dacă femeile acuză dureri în timpul raporturilor sexuale, mersului pe bicicleta sau atunci când practică anumite discipline sportive. De asemenea, şi femeile care au născut normal sunt predispuse la un astfel de defect, întrucât, conform descrierii disponibile pe site-ul ofertadelux.ro, labiile se pot rupe sau lărgi, iar ”prin labioplastie se pot repara aceste distrugeri, accelerându-se procesul de refacere de după naştere”.

Cum încearcă operatorul de reduceri să îşi atragă clienţii

La această ofertă se pune accentul pe faptul că femeile nu agreează aspectul labiilor mici care ies dintre cele mari fiindcă sunt proeminente atunci când poartă un costum de baie sau un pantalon strâmt şi se simt jenate faţă de partenerul sexual. De asemenea, reprezentanţii site-ului de reduceri susţin, în descrierea intervenţiei chirurgicale, că ”rezultatele sunt definitive şi spectaculoase”, iar corectarea aspectului estetic îmbunătăţeşte viaţa sexuală a pacientei.

Pentru a face această operaţie estetică la preţ redus, prin intermediul site-ului ofertadelux.ro, femeile au plătit 225 de lei pentru o reducere de 1.500 de euro din tariful iniţial de 2.000 de euro. Chiar dacă reprezentanţii centrului medical au redus substanţial costurile acestei intervenţii chirurgicale, iar oferta a fost valabilă în perioada 27 iunie – 4 iulie, doar trei femei au cumpărat voucher-ele prin acest operator de reduceri colective. Astfel, doctorul Vahdani M. A. din Marea Britanie, medic specialist de obstetrică-ginecologie, care realizează acest tip de intervenţii chirurgicale la Eurosanity, nu va avea multe paciente în sala de operaţii, pentru labioplastie la preţ redus.

Dansul la bară, oferta cu succes

Oferta încheiată recent de la FunDeal, adresată femeilor bucureştene care îşi doreau să înveţe şi să practice dansul la bară, a dus la achiziţionarea a 71 de vouchere. Mizând pe elementele acrobatice, care se îmbină cu muzica şi ”te ajută să deschizi uşile ferecate ale minţii, iar corpul tău începe să simtă şi să se mişte armonios”, reprezentanţii Celebrity School şi cei ai operatorului de reduceri colective au încercat să îşi atragă cât mai mulţi clienţi pentru oferta din perioada 12 – 14 iulie. Preţul unui voucher a fost de 69 de lei, în loc de 250 de lei, pentru opt şedinţe de dans la bară, disciplină care, potrivit informaţiilor din ofertă, sporeşte capacitatea de seducţie a trupului.

Conform descrierii de pe site, dansul la bară le ajută pe femei să îşi stăpânească postura, să fie mai conştiente de frumuseţea lor feminină, are efect în timp şi se transpune inclusiv în felul în care amatoarea de dans la bară se va comporta cu partenerul său.

Pentru a demola inhibiţiile şi ideile preconcepute, încercând astfel, poate, să stârnească interesul tuturor categoriilor de public, promotorii reducerii au precizat că acest tip de dans va fi introdus, în viitorul apropiat, şi în cadrul jocurilor olimpice. Instructorul, Georgeta Vlăduţu, le va iniţia pe femei în cel mai recent şi mai ”hot” stil de dans.

Reprezentanţii companiei şi cei ai site-ului de reduceri au mizat, în descrierea ofertei şi pe erotism, despre care susţin că face parte din viaţa tuturor. ”O femeie trebuie să fie plăcută, atrăgătoare, să aibă o armonie corporală care s-o facă dulce, nu colţuroasă. Şi-atunci mişcările la bară pot fi asociate cu erotismul şi e firesc să fie aşa”, se precizează în oferta zilei de 12 iulie de la FunDeal.

Mai mult, promotorii reducerii de preţ la dansul la bară spun că elementele de unduire sunt necesare fiindcă, prin ele, se descarcă elementele de forţă, dinamice, de odihnire, care se poate manifesta printr-un simplu zâmbet, până la începerea unei noi succesiuni de elemente de forţă.

Printre profesorii cursanţilor de la Celebrity School se numără şi Ionuţ Atodiresei, Jasmine, un coregraf şi doi cântăreţi, participanţi la emisiunea Dansez pentru tine.

”Experimentele de acest gen, cu oferte inedite, poate uneori tabu, nu pot aduce decât beneficii: beneficiu de imagine pentru că ai adus ceva nou, exciting, şi, dacă ai nimerit şi interesul audienţei, o astfel de ofertă poate aduce şi vâzări mari. Astfel de oferte ajută la diferenţierea între site-urile de reduceri şi cred că este o cursă dupa noutăţi în departamentele de vânzări ale site-urilor care vor să-şi pună amprenta în piaţă”, a declarat, pentru B365.ro, Matei Pavel, dezvoltatorul Konk Media, care controlează şi operează portalurile Cautareduceri.ro, konkurs.ro şi vacantalowcost.ro.

Pavel mai spune că, fiindcă voucher-ele de pe site-urile de profil pot fi cumpărate, de regulă, cu un card sau printr-un transfer dintr-un cont bancar, este destul de sigur pentru operatorii de reduceri colective să introducă oferte doar pentru adulţi. Acesta mai precizează că publicul mai tânăr, cu vârsta mai mică de 16 ani, nu prea poate fi fidel acestor site-uri fiindcă nu poate cumpăra nimic.

Cookies