ARHIVA B365

REDUCERI de până la 50% la produse de lux, de la SOLE Luxury Boutique, de BLACK FRIDAY 2015

BLACK FRIDAY 2015. SOLE Luxury Boutique anunţă lansarea unei campanii de Black Friday, atât în magazinul online, cât şi în locaţiile offline, pentru care a pregătit stocuri în valoare de peste 1 milion de euro şi reduceri de până la 50%.

BLACK FRIDAY 2015 Astfel, în perioada 20-22 noiembrie, vizitatorii site-ului www.SoleShop.ro, precum şi ai magazinelor fizice din Bucureşti, Cluj-Napoca, Baia-Mare şi Nurnberg (Germania) vor avea parte de reduceri de până la 50% la mii de produse de lux, precum genţi, parfumuri, cosmetice, accesorii fashion şi ceasuri semnate de branduri renumite, precum Bvlgari, Dolce&Gabbana, Calvin Klein, Guess, Frends, Kenzo, Cartier, Ralph Lauren, Prada, Armani sau Tom Ford.

„Este pentru prima dată, de la lansarea magazinului online, când participăm la Black Friday cu peste 20.000 produse în stoc şi, cunoscându-ne clientela, mizăm în mod special pe gamele de parfumuri şi cosmetice”, a declarat Angela Ţiboc, director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Potrivit afirmaţiilor sale, cu ocazia BlackFriday, parfumurile pentru femei şi cosmeticele pentru ochi şi ten vor fi cu siguranţă pe primele locuri în topul vânzărilor, urmate însă de gama de ceasuri.

BLACK FRIDAY 2015. De asemenea, o atenţie deosebită se va acorda şi gamei de genţi de lux, compusă din produse semnate de cei mai mari designeri de modă din lume. Printre produsele ce se vor afla în promoţie se numără şi cel mai scump model din oferta retailer-ului, o geantă tip trapez de la Celine, al cărei preţ, în mod normal, depăşeşte 12.900 lei.

Pentru prima ediţie de Black Friday, SOLE Luxury Boutique mizează pe creşterea numărului de clienţi din perioada campaniei cu până la 500% şi anticipează un trafic de 10 ori mai mare pe durata weekend-ului, comparativ cu alte perioade din an.

În acest sens, pentru a oferi o experienţă de shopping lipsită de incidente, compania va asigura o performanţă crescută a magazinului online, în timp ce întreaga echipă va fi permanent la dispoziţia vizitatorilor şi anunţă un termen de livrare de aproximativ 1 – 3 zile lucrătoare, aceasta efectuându-se prin Fan Courier.

De asemenea, în perioada campaniei, transportul va fi gratuit indiferent de valoarea comenzii, iar clienţii care plătesc online, cu cardul, vor avea prioritate la livrarea produselor.

Vezi şi: BLACK FRIDAY 2015. Reduceri de până la 80% la QuickMobile, timp de trei zile

BLACK FRIDAY 2015. SOLE Luxury Boutique comercializează o gamă largă de parfumuri, cosmetice, genţi, ochelari, gadgeturi, telefoane şi accesorii tech de lux. Printre brandurile prezente în magazinele SOLE se numără Bvlgari, Dolce&Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Givenchy, Guerlain, Burrbery, Cacharel, Carolina Herrera, Cartier, Thierry Mugler, Paco Rabanne, Ray Ban, Ralph Lauren, Juicy Couture, Armani, Prada, Escada, Roberto Cavalli, Clinique, dar şi branduri exclusiviste precum Creed, Tom Ford, Costume National sau Bond No. 9. Produsele pot fi achiziţionate atât prin intermediul magazinului online, cât şi direct în magazinele din Bucureşti, Cluj-Napoca sau Nunberg, Germania.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button