Reduceri de chirii pentru târgoveții care închiriază tarabe în Piața Cremenița din București. PS2: Tarifele reduse sunt valabile până la sfârșitul anului

12 apr. 2023
426 Afișari
Reduceri de chirii pentru târgoveții care închiriază tarabe în Piața Cremenița din București. PS2: Tarifele reduse sunt valabile până la sfârșitul anului
Reduceri de chirii pentru târgoveții care închiriază tarabe în Piața Cremenița din București. PS2: Tarifele reduse sunt valabile până la sfârșitul anului. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 anunță reduceri de chirii pentru producătorii locali și pentru comercianții care închiriază tarabe în Piața Cremenița. Autoritatea locală spune că aceste noi tarife sunt valabile până la sfârșitul anului și, totodată, anunță ce este nou în regulamentul de funcționare.

Reduceri de chirii pentru cei care închiriază tarabe în Piața Cremenița

Susținem producătorii locali și comercianții prin reducerea tarifelor pentru închirierea spațiilor comerciale din Piața Cremenița, anunță Primăria Sectorului 2 într-o postare pe Facebook.

În cea mai recentă ședință a Consiliului Local Sector 2 au fost adoptate noile tarife pentru închirierea spațiilor comerciale din Piața Cremenița și a fost modificat regulamentul de funcționare atât în beneficiul producătorilor/comercianților, cât și al bucureștenilor care obișnuiesc să-și cumpere cele necesare de aici.

Am făcut acest lucru pentru că ne dorim să dăm posibilitatea producătorilor și comercianților să își vândă marfa în condiții optime, iar locuitorii din zonă să se poată aproviziona cu produse proaspete direct din vecinătatea casei lor, transmite PS2.

Noile tarife pentru închirierea spațiilor comerciale din Piața Cremenița sunt următoarele:

  • 5 lei/zi/unitate de comercializare (3 mp) compusă din tarabă în suprafață de 1 mp și spațiu în suprafață de 2 mp;
  • 26 lei/zi/alveola – Alveola P 11 și P23 (24,15 mp – aria utilă);
  • 15 lei/zi/alveola – Alveola P12 – P21 (14,31 – mp aria utilă);
  • 15 lei/zi/alveola – Alveola P24 -P33 (14,31 – mp aria utilă);
  • 25 lei/zi/alveola – Alveola P22 si P34 (23,15 – mp aria utilă).

Aceste prețuri sunt valabile până la finalul anului 2023.

Un nou regulament de funcționare

Primăria Sectorului 2 anunță că a completat lista codurilor CAEN pentru a diversifica produsele destinate vânzării.

A fost prelungit programul de funcționare al pieței. Pe timp de vară Piața Cremenița va fi deschisă între orele 07:00 – 21:00, iar în restul anului se va deschide la ora 07:00 și se va închide la ora 19:00.

Piața Cremenița este o piață de tip mixt: agroalimentară și târg. Aceasta are o suprafață de 1344 mp, dispune de 24 de magazine și de aproximativ 100 de tarabe. Totodată, aceasta asigură și 31 de locuri de parcare ce pot fi folosite atât de comercianți, cât și de cumpărători, spune sursa citată.

Producătorii locali și comercianții interesați pot lua legătura cu Administrația Piețelor Sector 2 la numerele de telefon 021.243.30.45 / 021.243.27.40 sau, online, la adresa de mail [email protected].

Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 2
Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 2
Cookies