Reduceri de 40% la cel.ro, azi și mâine

de:
09 sept. 2015
0 afișări
Reduceri de 40% la cel.ro, azi și mâine

Telefonul Samsung Galaxy Note 4 ofera o experienta fantastica a vizualizarii. Acest dispozitiv iti da ocazia sa creezi propriile note – poti edita, poti schimba culori si sa adaugi foarte usor alte idei cu S Pen. Totodata, smarphone-ul este ideal pentru multitasking, astfel castigi flexibilitate gestionand mai multe ferestre.

Prețul telefonului, după reducere – 2540 lei. 

Laptop Asus X555LD reinventeaza experienta de calcul de zi cu zi: il poti folosi atat la birou, cat si acasa. Este notebook-ul perfect pentru calcul productiv si distractie. Laptopul este echipat cu o camera 720p HD care functioneaza bine in conditii diferite de lumina. Sunetul este adus la un alt nivel pentru ca acest notebook dispune de tehnologia Sonic Master.

Prețul laptopului – 1699 lei. 

Tableta Lenovo Yoga 2 deschide rapid fisiere si fotografii sau comuta de la o aplicatie la alta, fara intarzieri. In plus autonomia bateriei este nemaipomenita, astfel ca tine pana la 18 ore, iar tu poti sa te bucuri de experienta digitala.

Pretul tabletei este 919 lei. 

Pentru un echipament complet, achizitioneaza micutului tau cele mai cool ghiozdane pentru a se bucura de fiecare zi de scoala.

Preț – 109 lei. 

Copilului tau se vor parea temele mai usoare si mai distractive cu un set de rechizite pe masura.

Setul de rechizite costă 34 lei. 

Pentru saptamani pline de enegrie alege Espressorul Automat de la Philips si prepara-ti cafeaua favorita la tine acasa. Poti profita de reducere si sa iti achizitionezi aparatul tau de cafea la 999 lei. 

Acum poti pastra mancarea proaspata achizitionand Combina frigorifica Gorenje care dispune de tehnologia FrostLess ce reduce formarea de gheata si dezgetarea cu pana la 50%. Design-ul combinei frigorifice iti permit sa depozitezi tot ce ai nevoie, iar sistemul de deschidere a usilor iti dau posibilitatea de a economisi spatiul

Pretul este de 1249 lei. 

Cookies