Reduceri de 13% la aniversarea a 13 ani de la deschiderea primului mall din România, Bucureşti Mall

de:
08 sept. 2012
3 Afișari
Reduceri de 13% la aniversarea a 13 ani de la deschiderea primului mall din România, Bucureşti Mall

”București Mall este un proiect de pionierat în România, care, pentru brandurile care s-au dezvoltat o dată cu noi, a reprezentat o platformă de creștere a business-ului. Am conturat piața atunci și în repetate rânduri ulterior – adaptându-ne la modelele occidentale ale conceptului de ife center și integrand primul cinematograf multiplex și prima zonă de food-court în proiect. În mod firesc, urmează o nouă etapă, în care este primordial să fim vizionari, creativi și dinamici”, spune Ali Ergun Ergen, CEO Anchor Grup, citat de capital.ro.

Deschiderea București Mall a revoluționat conceptul “magazinului universal”, care a devenit un spațiu complex cu multiple oportunități de petrecere a timpului liber – bowling, cinema, săli de entertainment, concerte, lansări de carte. În același timp, a fost marcat un pas important în evoluția stilului, a modei și a conceptului de shopping în România.

București Mall  a fost deschis în anul 1999, iar doi ani mai târziu și-a schimbat mixul de magazine, aducând noi branduri pe piața românească. În anul 2003, centrul comercial și-a mărit capacitatea parcării și a construit un al treilea etaj. În anul 2007, București Mall a fost extins cu 9.000 mp suprafață închiriabilă și cu o parcare pe mai multe niveluri pentru 800 de mașini.

În prezent, Bucuresti Mall oferă peste 140 de magazine și o largă varietate de modalități pentru petrecerea timpului liber, divertisment și shopping.

 

Cookies