Reducere de 10% dacă îți plătești impozitele și taxele locale până la 31 martie. Dată limită pentru Sectorul 3

27 mart. 2021
139 Afișari
Reducere de 10% dacă îți plătești impozitele și taxele locale până la 31 martie. Dată limită pentru Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 anunță faptul că 31 martie este data limită la care contribuabilii își pot achita taxele și impozitele locale cu bonificație de 10%.

Cea mai simplă modalitate de plată a obligațiilor fiscale este online, prin platforma  www.ghiseul.ro. Persoanele fizice pot primi online userul și parola accesând adresa https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/credentiale, iar persoanele juridice le pot obține la sediul DGITL Sector 3 din str. Sf. Vineri nr. 32.

Pentru a veni în ajutorul persoanelor care doresc să-și creeze un cont pe această platformă, punem la dispoziție tutorialul video atașat acestui comunicat.

Unde se pot plăti fizic impozitele și taxele din Sectorul 3

Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 pune la dispoziţia contribuabililor cele trei sedii situate în str. Sfânta Vineri nr. 32, str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5 şi str. Câmpia Libertății nr. 36. Programul de lucru la sediile DGITL Sector 3 este următorul: luni, marți, miercuri și vineri de la 8.30 la 16.30, iar joi de la ora 8.30- la 18.30. De asemenea, contribuabilii îşi pot achita obligaţiile fiscale şi la toate oficiile poştale şi agenţiile CEC de pe raza Sectorului 3.

Cookies