BAZAR

REDESCHIDERE LOCURI DE JOACĂ.Pimarul Mutu cere Guvernului REDESCHIDEREA locurilor de joacă Sector 6

REDESCHIDERE LOCURI DE JOACĂ. „Dragi părinți și copii, poate că vă întrebați de ce locurile de joacă sunt în continuare închise. Vă spun eu: pentru că Guvernul Orban a decis prin hotărârea nr.24 din 14 mai 2020 să rămână închise pe perioada stării de alertă. În schimb, a decis redeschiderea creșelor și grădinițelor, în contextul în care copiii reacționează la fel în cadrul creșelor și grădinițelor, cât și la locurile de joacă. Așa cum asigurăm dezinfectarea și spălarea creșelor și grădinițelor, la fel vom proceda și cu locurile de joacă”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

REDESCHIDERE LOCURI DE JOACĂ. Edilul a menționat faptul că administrația locală a lua măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, atât în perioada stării de urgență, cât și în perioada stării de alertă, redeschiderea locurilor de joacă pentru copii fiind potrivită în acest context.

REDESCHIDERE LOCURI DE JOACĂ. „Autoritatea locală a gestionat corect toate provocările pe parcursul stării de urgență și alertă, cu alte cuvinte ne facem treaba și dacă locurile de joacă se redeschid. Fac un apel, și pe această cale, către Guvernul României, să reanalizeze măsura redeschiderii locurilor de joacă, astfel încât să ridicăm presiunea de pe umerii părinților și bunicilor de a sta cu cei mici în casă și să le redăm copiilor bucuria vacanței de vară”, a mai precizat primarul Mutu. 

CITEȘTE ȘI Sector 6: Locurile de joacă dezinfectate în 6 etape cu jet de apă sub presiune la 140 grade VIDEO

REDESCHIDERE LOCURI DE JOACĂ. Pentru prevenirea și diminuarea riscurilor de contaminare cu Coronavirus (COVID-19), primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, anunţă că au fost sporite măsurile de siguranță a cetățenilor, inclusiv prin efectuarea operațiunilor de dezinfecție a tuturor locurilor de joacă aflate în administrare. Acţiunile de dezinfecţie se realizează în şase etape, cu jet de apă sub presiune, la temperaturi de 140 de grade Celsius, atât pe echipamentele de joacă, cât şi pe suprafețele antitraumă.

Printr-un clip video realizat de Primăria Sector 6, sunt detaliaţi paşii necesari pentru curăţarea şi dezinfectarea eficientă a locurilor de joacă din sector:

etapa 1: prespălare

etapa 2: îndepărtare graffiti

etapa 3: hidrocurăţare cu jet de apă sub presiune de 300 bari la temperaturi de 140 grade Celsius

etapa 4: spălare cu detergent profesional

etapa 5:  hidrocurăţare

etapa 6: aplicarea dezinfectant. Detalii, aici. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button