Redactorul-şef de la Jurnalul Naţional susţine că a fost agresat

de:
16 iun. 2014
0 Afișari
Redactorul-şef de la Jurnalul Naţional susţine că a fost agresat

Acesta a explicat, în direct la Antena 3, ce s-a întâmplat:

„Eram în parcarea unui supermarket, descărcam cumpărături. Un tânăr a venit foarte agresiv la mine şi m-a întrebat: „Ce părere ai dacă te scuip în gură? Ştiu eu ce faceţi voi, te cunosc de la Antena”. Am încercat să îl potolesc şi eu şi soţia, soţia s-a speriat, a sunat la 112, a anunţat că suntem agresaţi de un tânăr, a venit poliţia, i-a luat datele omului”, a povestit acesta, conform PaginadeMedia.ro.

„Lozincile propagandei cu care ne-am obişnuit, asta urla. Dar de aici până la agresiune fizică e un pas. Spunea că vrea să sune la altă televiziune, să vină o echipă de nu ştiu unde. Nu îl cunosc, e prima dată când l-am văzut. M-a surprins cu atitudinea sa foarte virulentă”, a declarat Dan Constantin în emisiunea Secvențial, realizată de Adrian Ursu.

Dan Constantin a explicat că tânărul nu a dorit să se eschiveze, ba din contră:

„Nu a avut niciun moment de ezitare, a vrut să rămână, a vrut să fie identificat, nu a lăsat niciun moment impresia că vrea să plece. A vrut să apară ca un om care şi-a îndeplinit misiunea. A dat toate informaţiile şi a recunoscut şi că este coleg cu un politician, nu înţeleg ca ce fapt.”

Cookies