„Red Bull Dance Your Style” revine la București, pe 5 octombrie, unde 16 dansatori vor încerca să cucerească publicul prin dans. Cum a fost ediția de anul trecut

01 sept. 2023
195 Afișari
„Red Bull Dance Your Style” revine la București, pe 5 octombrie, unde 16 dansatori vor încerca să cucerească publicul prin dans. Cum a fost ediția de anul trecut
„Red Bull Dance Your Style” revine la București, pe 5 octombrie, unde 16 dansatori vor încerca să cucerească publicul prin dans. Cum a fost ediția de anul trecut. Sursa foto: Inquam Photos/ Sabin Cirstoveanu

Competiția „Red Bull Dance Your Style” revine la București și anul acesta, pe data de 5 octombrie. 16 dintre cei mai buni dansatori din România se vor duela pentru un loc în finala globală a concursului.

Ce este „Red Bull Dance Your Style”

„Red Bull Dance Your Style” este o competiție globală de all-styles street dance, în care concurenții, indiferent de stilul pe care-l abordează, de la hip-hop până la house, dancehall și popping, se luptă pentru a ajunge în marea finală.

Ei trebuie să surprindă publicul prin creativitatea mișcărilor și, în cele din urmă, să-i câștige votul, demonstrându-și abilitățile de freestyle și improvizând pe orice stil de muzică le-aruncă DJ-ul în joc.

La competiție vor participa 16 dintre cei mai buni dansatori din România, pe data de 5 octombrie 2023, la Circul Metropolitan din București.

În fiecare dintre cele 15 battle-uri, concurenților li se va atribui câte o culoare, roșu sau albastru, iar publicul are datoria să-l voteze pe cel care-i cucerește inima folosind brățara led primită la intrare. Fără juriu profesionist, coregrafii planificate sau repetiții, Red Bull Dance Your Style este despre cum îmbrățișezi momentul. E improvizație 100%, unde DJ-ul și audiența joacă un rol crucial, potrivit newsbucurești.ro.

În anul 2021, prima ediție a competiției„ Red Bull Dance Your Style” din România a celebrat street-dance-ul românesc într-un show extraordinar la Teatrul de Vară Herăstrău: 1.000 de spectatori energici, 16 dansatori de excepție, 15 dueluri electrizante, 3 ore de aplauze prelungite.

Atunci, Alexandra Barac a.k.a Sătănel a reușit să câștige fără drept de apel inimile publicului. În 2022, Impulse a fost încununat regele ringului de dans într-un show ținut cu casa închisă la Circul Metropolitan București, în fața a 1500 de persoane.

Cum a fost ediția „Red Bull Dance Your Style” de anul trecut

Anul trecut, „Red Bull Dance Your Style” a avut loc pe data de 27 octombrie, la Circul Metropolitan din București. Mii de oameni au venit să-și susțină dansatorii preferați.

Timp de trei ore, cei 16 finaliști s-au duelat pentru a ieși pe primul loc și au dat ce au avut mai bun din ei.

În cadrul evenimentului au avut loc mai multe surprize pentru oamenii din public, precum: un show organizat de Circul Globus și un dans organizat de Flip, o companie care se ocupă cu vânzarea telefoanelor mobile second-hand.

În cele din urmă, după mai multe serii de voturi, publicul a ales câștigătorul, pe Impulse, un băiat în vârstă de 23 de ani, foarte carismatic și talentat.

Pe lângă mișcările și energia pe care i-o transmitea publicului, Impulse a făcut și un show de zile mari, primind neîncetat aplauze din partea spectatorilor.

Red Bull Dance Your Style 2022
Red Bull Dance Your Style 2022. Sursa foto: B365

Te-ar putea interesa și:

Cookies