BAZAR

Dr. Mencinicopschi: Cum ne detoxifiem după Paște

„Pentru a exista o armonie în organism trebuie, în primul rând, să scăpaţi de stres, să vă hidrataţi suficient şi să consumaţi multe fructe şi legume bio. La fel de important este să respectaţi cele trei mese principale ale zilei şi să consumaţi doar carne de peşte sau pui”, ne sfătuieşte prof. dr. Mencinicopschi, conform ziarulring.ro.

Pentru eficienţă, pe durata curei de detoxifiere nu trebuie să consumaţi alimente care conţin E-uri. „Meniul ideal trebuie să fie compus din alimente ce provin de la ferme sau culturi ecologice. De asemenea, procentul în care combinăm alimentele este important. Pe farfurie, 50% trebuie să fie legume şi 50% carne”, susţine specialistul.

„Carnea de miel se digeră greu şi cum în aceste zile mulţi au consumat-o din belşug, acum ar trebui să vă axaţi pe o dietă formată preponderent din fructe şi legume. Evident, bio. Acestea pot fi consumate ca atare, sub formă de salate sau preparate la aburi”, explică prof. Mencinicopschi.

În orice dietă pentru curăţarea organismului de toxine trebuie apă cu lămâie, să beţi multe ceaiuri din plante, sucuri naturale şi să consumaţi ceapă şi usturoi. „Pentru detoxifierea ficatului se recomandă două linguriţe de seminţe de susan pe zi”, afirmă prof. Mencinicopschi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button