BAZAR

Reclamele pentru Cumințenia Pământului, filmate la Buftea. Andrei Pleșu apare într-un clip

Ca și agențiile de publicitate implicate în proiect – GMP, Media Investment, Webstyler – studiourile deținut de Bobby Păunescu vor contribui pro bono la campanie, scrie paginademedia.

Bucharest Film Studios oferă servicii și resurse gratuit agențiilor selectate să realizeze campania de susținere a subscripției naționale pentru achiziția operei „Cumintenia Pămantului” de Constantin Brâncuși„, se arată într-un comunicat.

La începutul lunii aprilie, Ministerul Culturii a invitat agențiile de publicitate să dezvolte pro bono campania de comunicare pentru subscripția națională care urmează să fie lansată curând cu scopul achiziționării sculpturii realizate de Constantin Brâncuși. La sfârșitul lunii aprilie, grupul de comunicare GMP, reprezentat de agentiile GMP Advertising, GMP PR și Webstyler, și Media Investment au câștigat selecția pentru campania națională integrată de comunicare în vederea achiziției operei „Cumințenia Pământului.

Sunt onorat să putem contribui la restituirea către poporul român a valorilor culturale românești. Vom continua să sprijinim guvernul în orice inițiativă care are ca finalitate îmbunătățirea mediului în care se manifestă artiștii români” a declarat Bobby Păunescu, Director General al Bucharest Film Studios.

Partea de creație va fi asigurată de GMP Advertising, comunicarea digitală de Webstyler, partea de relații publice de GMP PR și agenție media va fi Media Investment, parte a The Group.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button