Reclamă de 2 milioane de euro de la Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor

Reclamă de 2 milioane de euro de la Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor

Este vorba despre un acord-cadru pentru perioada august 2019 – decembrie 2021, în valoare de 4.820.822,90 lei fără TVA, pentru promovarea activității Administrației Spitalelor (ASSMB), și un contract de 3,2 milioane lei pentru promovarea activității Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, a programului de consolidare, dar și informarea cetățenilor. Achizițiile au fost făcute prin intermediul Companiei Municipale de Publicitate și Afișaj București.

„Campaniile de promovare personalizate ale ASSMB au că scop atingerea obiectivelor proiectelor aprobate de către Consiliul General al Municipiului București, prin informarea cât mai eficientă a potențialilor beneficiari asupra activității derulate de Primăria Capitalei, prin A.S.S.M.B, în domeniul sănătății. Campaniile de promovare personalizate se desfășoară în perioada august 2019 – decembrie 2021, perioada de derulare a Acordului Cadru”, se arată într-un răspuns transmis de Primăria Capitalei la solicitarea HotNews.ro.

Bugetul total estimat pentru anii 2019, 2020, 2021 este de 4.820.822,90 lei fără TVA, această fiind suma maximă care poate fi plătită în cadrul acestui contract.

„Media planul a fost întocmit de către Compania Municipală de Publicitate și Afișaj București S.A, operator economic autorizat în conformitate cu legislația în vigoare să desfășoare activitățile ce au făcut obiectul achiziției, în conformitate cu cerințele impuse de autoritatea contractantă în documentația procedurii de achiziție”, se artă în răspuns.