Reciclezi și primești aproape moca o băutură cu bule. În ce hipermarket e valabilă oferta și până când

17 mart. 2022
32313 Afișari
Reciclezi și primești aproape moca o băutură cu bule. În ce hipermarket e valabilă oferta și până când
Reciclezi și primești aproape moca o băutură cu bule. În ce hipermarket e valabilă oferta și până când. Sursa foto: Pexels

Un hipermarket din țară are o ofertă pentru clienții care reciclează recipiente de plastic, sticlă și aluminiu: primesc aproape moca o băutură cu bule (sau băutură cu întuneric, pentru cunoscători). Campania durează 7 zile.

Reciclezi și primești aproape moca o băutură cu bule

În perioada 16-22 martie, clienții care aleg să recicleze recipiente din sticlă, plastic și aluminiu, în toate magazinele Kaufland, primesc cupoane de reducere. Cu aceste cupoane, clienții pot cumpăra aproape moca (gratuit, gratis) produsul Pepsi Max 0,5l PET, cu numai 0,03 lei.

Astfel, în perioada menționată mai sus, persoanele care reciclează cinci recipiente la automatele din parcările magazinelor Kaufland, primesc un cupon de reducere de 99% pentru cumpărarea produsului Pepsi Max 0,5l (acum cu ambalaj din 100% PET reciclat), la prețul de 0,03 lei.

Voucherele pentru reducere sunt eliberate pe loc de automatele de reciclare și pot fi folosite în toate magazinele Kaufland – în limita stocului disponibil, transmit reprezentanții hipermarketului.

Ce tipuri de ambalaje pot recicla clienții

În parcările magazinelor Kaufland, clienții găsesc aparate automate de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje:

  • PET-uri (cu volum de până la 3 litri),
  • Sticlă,
  • Doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Kaufland a început să dotezele magazinele din România cu automate de colectare selectivă, în anul 2018. Au fost trei magazine la început, iar în prezent, a ajuns să aibă o rețea națională de 151 de automate de colectare selectivă. Mai mult de 1,5 milioane de români au folosit cele 151 de automate puse la dispoziție de companie, reciclând peste 10 milioane de ambalaje.

Reciclezi și primești recompense

În fiecare săptămână, clienții care aduc 5 recipiente la automatele care se află în parcările magazinelor Kaufland din întreaga țară, primesc un cupon de extra reducere față de prețul promoțional comunicat în ofertă, pentru un produs/articol din revista săptămânală. Articolul este semnalizat cu bănuțul ,,Reciclezi și Salvezi, iar detaliile despre ofertele curente pot fi văzute pe pagina campaniei, transmite sursa citată.

Cookies