ARHIVA B365

DNA: Udrea a cumpărat cu bani cash o geantă ce costa între 50.000 și 100.000 de dolari. FOTO

Procurorii DNA susțin că Elena Udrea ar fi cumpărat o geantă marca Hermes Birkin Crocodile prin intermediul Anei Maria Topoliceanu, la acea vreme o prietenă apropiată a Elenei Udrea, scrie Agerpres.

„Din mesajele de poștă electronică și din declarațiile inculpaților rezultă că în luna februarie 2012 Udrea Elena Gabriela a achiziționat prin intermediul lui Topoliceanu Ana Maria o geantă Hermes Birkin Crocodile, al cărei preț variază, potrivit datelor existente pe site-ul ebay.com, între 50.000 și 100.000 USD. Plata prețului s-a realizat în numerar, în condițiile în care proveniența sumei nu poate fi identificată în extrasele de cont bancar ale inculpatei”, se arată în rechizitoriu.

Potrivit realitatea.net modelul Hermes BIRKIN 35 cm BLACK Crocodile Porosus GOLD HARDWARE LISSEE costă 66.000 de USD, fiind o geantă de culoare neagră, simplă. Există și genți mai scumpe din aceeași colecție, așa cum ar fi HERMES GREY – GRIS CENDRE HIMALAYAN CROCODILE BIRKIN WITH PALLADIUM care are un preț de 120.000 de euro.

Un model roz HERMES BIRKIN 35 porosus crocodile ROSE SCHEHEREZADE PALLADIUM ar putea fi achiziționat cu 94.000 de USD.

b

CITEȘTE ȘI: Udrea, cercetată într-un NOU DOSAR, privind finanţarea ilegală a campaniei PDL. Udrea știa de bani

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA în dosarul „Gala Bute”, în stare de arest preventiv.

În același dosar au fost deferiți justiției: fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă, administratorul unei societăți comerciale.

Dosarul a fost înaintat pentru soluționare Înaltei Curți de Casație și Justiție.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button