Realizatorul emisiunii Ora de ProSport, lăsat fără emisiune după intervenția lui Gigi Becali

de:
12 mart. 2013
1 afișări
Realizatorul emisiunii Ora de ProSport, lăsat fără emisiune după intervenția lui Gigi Becali

Peste weekend, cei de la Steaua s-au răzgândit și au ridicat interdicția de la Pro TV și Sport.ro, dar cei de la ProSport au rămas suspendați.

Ceea ce a indignat conducerea clubului a fost prezentarea filmuleţului din meciul cu Chelsea, în care finanţatorul echipei roş-albastre îi ordona lui Laurenţiu Reghecampf schimbarea unui jucător, informaţia fiind transmisă prin Valeriu Argăseală, Marius Ianuli şi Mihai Stoica.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Mihai Stoica, managerul Stelei, a anunțat pe Facebook, încă de vineri, „ca o premoniție”: „Ștucane, o să-mi lipsești”. Aceeași sursă mai precizează că Felix Drăghici, șeful diviziei sport din trustul Pro, i-ar fi transmis lui Ștucan că nu va mai realiza emisiunea începând de luni, timp de 30 de zilei, apoi nu se știe.

Ștucan a mai avut o problemă și cu Mitică Dragomir, pe vremea când realiza emisiunea Contraatac la Gazeta Sporturilor. Decebal Rădulescu, invitatul permanent al lui Ștucan, a fost dat afară de pe post după ce l-a criticat în nenumărate rânduri pe Mitică Dragomir. După acest episod, Costin Ștucan a decis să-și dea demisia.

Cookies