Realizarea unui clip într-un studio de producție video, o știință exactă (P) 

17 iun. 2021
21 Afișari
Realizarea unui clip într-un studio de producție video, o știință exactă (P) 
studio de productie video

Probabil stii deja ca video marketing-ul iti poate aduce profituri remarcabile, insa, daca afacerea ta este la inceput, vrei sa explorezi toate optiunile disponibile.

Probabil te intrebi daca merita investitia intr-un studio de productie video. Pe scurt, da, iar mai presus de asta, face toti banii! Iata de ce!

  1. Privirea de ansamblu

Atunci cand esti la carma unei companii, este dificil sa ai o privire de ansamblu, lipsita de prejudecati, asupra valorii business-ului tau. Datorita investitiei, atat financiare, cat si emotionale in afacere, ideea ta cu privire la design si alte caracteristici poate fi partinitoare.

In schimb, un studio de productie video va da startul unui proiect fara prejudecati, beneficiind astfel de o privire de ansamblu asupra business-ului. Astfel, specialistii iti vor furniza un material video care se concentreaza pe povestea brand-ului, in functie de tipul de industrie, dar si de clientela.

Mai mult, iti pot asigura feedback-ul necesar sau iti pot propune si alte unghiuri de abordare, precum si idei creative la care poate nu te-ai gandit inca.

  1. Simplificarea mesajului

Exista foarte multe cazuri in care clientul cere unui studio de productie video sa realizeze un clip cu o durata de aproximativ 5 minute. Altfel spus, clientul “stie” ca valorile brandului sau nu pot fi comprimate intr-un video de doar 60 de secunde. De multe ori, insa, aceasta perspectiva se dovedeste a fi una falsa. Acest lucru poate fi descris cel mai bine in cuvintele lui Steve Jobs:

“Simplitatea poate fi mai greu de atins decat complexitatea – trebuie sa muncesti din greu pentru a-ti elibera mintea si pentru a captura esenta lucrurilor. In final, insa, merita, deoarece odata ce atingi acest nivel, vei putea muta si muntii din loc”.

studio de productie video

Acest citat poate fi aplicat direct mesajelor de brand si eforturilor de promovare. Extragerea esentei dintr-o structura de business sau produs complex se poate dovedi a fi foarte dificila, de aceea un studio de productie video cu experienta, care poate simplifica lucrurile, iti va fi de mare ajutor!

Specialistii in video marketing vor crea un scenariu care include doar punctele relevante si aspectele esentiale ale business-ului tau. In plus, vor transforma aceasta viziune intr-un clip video, care transmite audientei informatii relevante, intr-un mod memorabil si distractiv.

  1. Organizare si expertiza

Pentru o animatie video de 60 de secunde, o echipa talentata de productie lucreaza in jur de 100 de ore. De la ilustratori la scenaristi si proiectanti, pana la experti in marketing, sound designeri si specialisti SEO, cu totii depun eforturi substantiale pentru a crea un videoclip de calitate.

Practic, atunci cand apelezi la un studio de productie video cu experienta, vei avea acces la o retea de oameni talentati, care sunt pasionati de acest domeniu si stiu cum sa-ti puna ideile in practica. Acestia cunosc toate aspectele care dau nastere unui videoclip potrivit brandului tau.

Fiecare mic detaliu conteaza. Astfel, elementele care alcatuiesc un video sunt create cu grija, pentru a-ti furniza un produs finit, care sa indeplineasca toate scopurile companiei tale! Apeleaza si tu la un studio de productie video cu experienta si descopera cea mai buna modalitate de a-ti face compania cunoscuta si de a castiga fidelitatea clientilor!

Articol realizat de www.iagency.ro.

Cookies