Realitatea bate filmul. S-au tras focuri de armă în București, după ce un șofer nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor

22 aug. 2021
864 Afișari
Realitatea bate filmul. S-au tras focuri de armă în București, după ce un șofer nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor
Realitatea bate filmul. S-au tras focuri de armă în București, după ce un șofer nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor. Sursă foto: Facebook/Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Realitatea bate filmul. S-au tras focuri de armă în București, după ce un șofer nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor. Totul s-a petrecut sâmbătă spre duminică, în Sectorul 5 al Capitalei.

Realitatea bate filmul. S-au tras focuri de armă în București, după ce un șofer nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor.

S-au tras focuri de armă în București

Incidentul s-a petrecut sâmbătă spre duminică, pe Calea Rahovei din București. Un șofer nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor și a preferat să-și continue deplasarea în viteză.

Recomandăm și: Hoț să fii, ghinion să ai! Suspect de cinci furturi din mașini prins în traficul din București

Cum realitatea bate filmul, polițiștii au pornit în urmărirea șoferului, fiind nevoiți să tragă mai multe focuri de armă în plan vertical și asupra vehiculului, se arată într-o informare a Poliției Capitalei, potrivit libertatea.ro.

Sâmbătă noapte spre duminică, în jurul orei 2:00, polițiștii din cadrul Secției 19, au vrut să oprească un autoturism, dar șoferul acestuia nu a vrut să oprească.

Agenții au pornit în urmărirea mașinii, solicitând ajutor și din partea polițiștilor aflați deja pe teren, pentru a-l opri pe șofer.

Urmărirea a avut loc pe mai multe străzi din București, iar la un moment dat mașina a lovit ușor un taxi ce se afla în deplasare.

„A fost somat verbal, în mai multe rânduri, prin sistemul acustic și, ulterior, s-a folosit armamentul din dotare, fiind executate mai multe focuri de avertisment in plan vertical, dar și asupra autoturismului urmărit”, a transmis Poliția Capitalei, conform sursei citate.

Un șofer nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor

După o urmărire ca-n filme pe străzile din București și după ce mașina a lovit ușor un taxi, polițiștii au reușit să blocheze autoturismul pe un teren viran aflat la ieșirea din Capitală.

Recomandăm și: Bucureștiul devine ușor ușor o junglă urbană. Buruienile au invadat Capitala, dar ele ascund doar mizerie și dăunători 

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că șoferul nu avea permis de conducere. De asemenea, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest și a fost condus la IML pentru prelevarea probelor biologice.

Din fericire, nu a fost rănită nicio persoană.

Secția 19 de Poliție continuă cercetările.

Cookies