BAZAR

REACŢIE ŞOCANTĂ a lui Mircea Badea, în urma tragediei din Clubul Colectiv

„Un lucru e sigur in urma tragediei din mizeria aia de club: societatea romaneasca atat poate. Nimic mai mult. Doctorii si salvatorii au fost eroici dar nu pot fi miraculosi. Atatea spitale avem, atatia medici au mai ramas, atata infrastructura de interventie mai e. De ce? Pentru ca nici nu vrem altceva. Nu suntem interesati.

Ne preocupa in exclusivitate feisbucul, serialele cu ghiorlani, emisiunile cu cantaciosi si bucatari, scandalurile intre manelisti si tute nespalate. Atat. Mestecam clisee inepte din sculare in culcare, ne izmenim ipocrit, cultivam o atmosfera tampa, de rumegatoare. Societatea noastra nu poate mai mult pentru ca nu vrea.

INCENDIU CLUB COLECTIV: Două tinere AU MURIT ţinându-se de mână în toaleta clubului

Diana Enache şi Carmen Opriţa sunt două dintre victimele incendiului de vineri noapte, din Club Colectiv. Cele două fete de aproape 25 de ani au murit ţinându-se de mână în toaleta clubului, fiind ulterior greu identificate de rude din cauza arsurilor.

Abuzurile din justitie nu ne intereseaza, codul fiscal nu ne priveste, distrugerea totala a capitalului autohton ne bucura, statutul de colonie ne relaxeaza. In rest, da-i cu berica si cu manelica. Cu feisbuc si cu Leo. Cu bicla si centrul vechi. Nimic de substanta. Nicio rigoare. Trepanarea si iresponsabilitatea la rang de legi supreme. Dilaila eterna. De fapt, nu, nu eterna. Pana cand vine realitatea cu nota de plata: in general letala.

Apropo de plata: suntem din ce in ce mai putini astia care platim taxe. Nici asta nu ne intereseaza. Lasa asa. Ne apara Arsenie Boca 2.0.

O sa crapam exact ca aia de pe Titanic: cretini, topaind, dand like. Icebergul vine sigur. E pe drum”, a scris Badea pe mircea-badea.ro.

90 de răniţi din incendiul de la Colectiv se zbat între viaţă şi moarte, la spital. SITUAŢIA ACTUALĂ

30 de persoane au murit, în urma incendiului de vineri de la Club Colectiv, iar alte 90 sunt în stare foarte gravă la spitalele din Bucureşti şi se zbat între viaţă şi moarte.

Raed Arafat: Victimele din clubul Colectiv au inhalat inclusiv cianuri

INCENDIUL DIN CLUBUL COLECTIV: Secretarul de stat Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat că persoanele care au fost în club Colectiv, vineri seară, au inhalat inclusiv cianuri.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button