Reacţia RATB, după ce a fost AMENDATĂ de ANPC pentru mizerie şi condiţii nesigure de transport

de:
17 iul. 2015
0 afișări
Reacţia RATB, după ce a fost AMENDATĂ de ANPC pentru mizerie şi condiţii nesigure de transport

„Regia Autonomă de Transport București a luat la cunoștință de rezultatele controlului efectuat astăzi, 17.07.2015, de către comisari ANPC din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Municipiului București, la șase depouri și autobaze, și precizează că în cel mai scurt timp problemele constatate vor fi remediate. Principalele neconformități constatate se referă la igienizarea necorespunzătoare a unor mijloace de transport și, în acest sens, menționăm că Regia a achiziționat materialele necesare realizării stării de curățenie corespunzătoare”, menționează RATB, potrivit Agerpres.ro.

Regia precizează că toate vehiculele puse în circulație îndeplinesc normele de siguranță în trafic și au reviziile tehnice la zi.

RATB a fost amendat cu 150.000 lei de ANPC, vineri. Conform inspectorilor, au fost descoperite incalcari grave ale prevederilor legale privind asigurarea conditiilor de transport public. Raportul arată că mai multe mijloace RATB nu asigura conditiile de siguranta si igiena corespunzatoare .

Cookies