ARHIVA B365

Reacția lui Iohannis după ce unul dintre coordonatorii campaniei online din 2014 a MURIT

Am aflat că a murit, într-un accident teribil, unul dintre tinerii care au contribuit la campania mea prezidențială. Ioan Dan Niculescu a fost un om frumos, o minte sclipitoare și un creator energic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!„, a scris președintele Klaus Iohannis pe Facebook. 

 

Ioan Dan Niculescu, unul dintre coordonatorii campaniei online pentru Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale din 2014, a murit într-un accident rutier la vârsta de 38 de ani.

Accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre o autoutilitară şi un autoturism, pe DN2, la intrarea în localitatea Roşiori. Acesta conducea un VW Golf şi a intrat cu viteză excesivă într-o curbă la dreapta şi a derapat, intrând pe contrasens în coliziune cu autoutilitara. Alte două persoane au fost rănite în accident.

Ioan Niculescu era director de creație la propria agenție de publicitate din Iași, pe care a înființat-o în urmă cu mai bine de un deceniu, iar în 2014 a reușit să adune pe pagina de Facebook a unuia dintre candidații la președinție, într-un timp record, sute de mii de like-uri.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button