Reacția Premierului la protestul sindicatului de la metrou. ”Bucureștenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist își pierde sinecuri”

26 mart. 2021
198 Afișari
Reacția Premierului la protestul sindicatului de la metrou. ”Bucureștenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist își pierde sinecuri”

Reacția Premierului la protestul sindicatului de la metrou. Florin Cîțu a reacționat în dimineața zilei de vineri, la scurt timp după haosul creat în București de greva de la metrou, postând un mesaj pe Facebook.

Reacția Premierului la protestul sindicatului de la metrou. Florin Cîțu consideră că ”bucureștenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist își pierde sinecuri”, referindu-se la liderul de sindicat de la USLM.

Reacția Premierului la protestul sindicatului de la metrou:

 

”Un fost deputat PSD, care vede că îi dispar sinecurile, face un protest ilegal.

Despre asta este acțiunea ilegală care a blocat metroul în această dimineață.

Din punctul meu de vedere, nimeni nu este mai presus de lege, asta i-am transmis domnului ministru și trebuie să ia măsuri.

Bucureștenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist își pierde sinecuri. Am transmis același mesaj domnului ministru Bode”, a precizat, pe Facebook, Florin Cîțu.

 

Protest spontan cauzat de închiderea spațiilor comerciale de la metrou?

Metroul nu circulă la această oră, fiind blocat încă de vineri dimineață, de la ora 5. Circulația este blocată pe toate cele 5 magistrale după ce reprezentanți ai sindicatului au organizat un protest spontan în stația Piața Unirii. Aceștia au coborât în tunel, pe calea de rulare și au împiedicat pornirea la timp a trenurilor de pasageri.

Reprezentanții USLM au refuzat orice tentativă de dialog cu conducerea Metrorex.

Premierul sugerează că protestul are legătură cu decizia Metrorex care a anunțat joi că va închide magazinele de la metrou.

Metrorex a menţionat, joi, într-un comunicat de presă, că a notificat firma care administrează spaţiile comerciale din incinta staţiilor de metrou că aceste spaţii trebuie eliberate şi predate către administratorul reţelei de transport subteran până la data de 2 aprilie.

Cookies