SMART CITY

ROBERT NEGOIŢĂ nu neagă TEZA de doctorat PLAGIATĂ: „Nu regret că îmi va fi retras TITLUL”

Robert Negoiţă, care a primit verdict de plagiat din partea Comisiei de etică a Academiei de Poliţie, spune că, cel mai probabil, îi va fi retras titlul de doctor şi că nu are niciun regret în acest sens, singurul lucru pe care îl regretă fiind faptul că s-a lăsat tentat de moda titlurilor academice, potrivit Mediafax.

Comisia de etică a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” a început procedura prin care, cel mai probabil, îmi va fi retras titlul de doctor. Nu am niciun regret că acest lucru se va întâmplă, cu atât mai mult cu cât îmi dau seama că, în parcursul meu din administraţia publică, cele mai importante au fost cunoştinţele dobândite practic„, a reacţionat primarul sectorului 3.

Social-democratul mai susţine că îşi asumă acest episod şi că se va supune deciziei pe care o va lua Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare.

Singurul lucru pe care îl regret este acela de a mă fi lăsat tentat, în trecut, de această <> a titlurilor academice. Este un episod pe care mi-l asum şi din care am învăţat o lecţie importantă: singurele realizări notabile sunt cele construite pe o baza sănătoasă! Mi-am asumat acest principiu în calitate de primar dar, din păcate, nu l-am avut în vedere din perspectiva academică. Tocmai de aceea, mă voi supune deciziei Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), dacă acesta va decide să îmi retragă titlul de doctor„, a precizat Negoiţă.

Academia „Al. I. Cuza” a propus retragerea titlului de doctor al lui Robert Negoiţă. Robert Negoiţă este doctor în Ştiinţe Juridice din anul 2012, când şi-a dat doctoratul la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”, teza fiind intitulată „Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button