REACŢIA lui RADU BANCIU după MOARTEA LUI CORNELIU VADIM TUDOR: „N-a dat doi bani pe oameni”. VIDEO

de:
14 sept. 2015
2 Afișari
REACŢIA lui RADU BANCIU după MOARTEA LUI CORNELIU VADIM TUDOR:

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Radu Banciu a comentat ultima poezie a politicianului, postată în urmă cu o săptămână pe pagina de Facebook. Realizatorul a explicat că scriitorul a murit „după o suferință, un edem pulmonar. Se spune că în ultima vreme îl bântuiau și probleme financiare”.

„Dacă azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obține un scor din ce în ce mai bun. De 5 ori a încercat să devină președinte – 1996 -2014. În 2000 s-a calificat în finală. A fost europarlamentar din 2009 până în anul trecut. Pe CV apar tot felul de publicații care i-au întreținut cumva această goană după senzaționalul de mantie grea pentru că a ales un drum, pe care n-ar fi trebuit să apuce niciodată. Ce a facut in presă a fost maculatură. (…) N-a dat nici doi bani pe oameni. Au stat în jurul lui numai oameni care îi erau folositori, la fel ca în partid. Ce e mai jenant e atitudinea justiției. A fost un elefant într-o turmă de vrăbioare”.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Banciu are totodată certitudinea că „o sa aflăm tot felul de dedesubturi, avere, maidanezi. Printre supărările savantului ar fi că nu și-ar mai putea plăti angajații. Or să apară ziarele pline de averile lui. Și Adrian Păunescu se văita că i-au tăiat din pensie. Cu siguranță nu trăia de pe o zi pe alta. Mă îndoiesc că nu mai avea nimic să pună pe masă. Ar fi plâns și de grija celor 50.000 de maidanezi pe care i-a omorât Oprescu”, scrie stiripesurse.ro.

Vezi aici: Cum arată fiicele lui CORNELIU VADIM TUDOR. FOTO

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. IMAGINI de la nunta lui Vadim Tudor, de acum 28 de ani. FOTO

Corneliu Vadim Tudor A MURIT, luni seară, la Spitalul Militar. Liderul PRM a fost dus de urgenţă la spital, după ce a făcut un infarct.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. În ultima lui apariţie televizată, CORNELIU VADIM TUDOR a vorbit despre MOARTE.

VADIM TUDOR A MURIT. Ultima aparitie televizata a lui CORNELIU VADIM TUDOR a fost in emisiune la Teo Trandafir, pe 4 septembrie.

Vadim Tudor a fost ultima data invitat in emisiune la „Teo Show”. Ironia sortii e ca printre ultimele cuvinte pe care le-a spus, politicianul a vorbit despre moarte, scrie wowbiz.ro.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Fondatorul PRM a scris un poem dedicat morţii cu o săptămână înainte să sufere infarctul care avea să-i aducă sfârşitul.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. „Domnule Presedinte, ati trecut o clipa in lumea de dincolo? Nu, zic, astept sa treci tu primul si vin dupa tine!”, astea au fost ultimele cuvinte pe care Vadim Tudor le-a rostit intr-o emisiune.

Imagini video cu ultima apariţie televizată a lui CORNELIU VADIM TUDOR înainte să moară pe wowbiz.ro.

De ani buni, inima i-a jucat feste lui Vadim Tudor. Problemele s-au acutizat in ultima perioada din cauza problemelor financiare cu care tribunul se confrunta. In aceasta dimineata, Corneliu Vadim Tudor a facut infarct, iar dupa cateva ore a incetat din viata la Spitalul Militar din Capitala.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Ce scria CORNELIU VADIM TUDOR despre Oprescu: „I-a explodat o Grenadă în mână”

A MURIT CORNELIU VADIM TUDOR: Ultima mare mizerie lansată în spațiul public de CORNELIU VADIM TUDOR

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. CV-ul lui Corneliu Vadim Tudor, fondatorul PRM

Cookies