Reacţia lui Mădălin Voicu, după cererea DNA de arestare. Soţia deputatului, audiată de procurori

de:
10 feb. 2016
0 Afișari
Reacţia lui Mădălin Voicu, după cererea DNA de arestare. Soţia deputatului, audiată de procurori

DNA a cerut miercuri încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, pentru trafic de influenţă, fals în declaraţii, deturnare de fonduri, spălare de bani.

‘Nu pot să comentez nimic. Nu pot să am nicio reacţie. Tot ce am avut de spus, am spus la DNA, unde am discutat 10 minute cu procurorul. Sunt lipsit de orice reacţie”, a declarat Mădălin Voicu, pentru MEDIAFAX.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că partidul pe care îl conduce va vota în favoarea solicitărilor DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun.

„Nu mai este o noutate care este atitudinea Partidului Social Democrat la astfel de cereri. PSD nu se opune acestor cereri. Cu părere de rău, dar am mai spus, nu noi trebuie să decidem asta”, a spus preşedintele PSD, Liviu Dragnea, miercuri, la Parlament.

De asemenea, Dragnea a precizat că nu a avut nicio discuţie cu Mădălin Voicu miercuri, deşi acesta a fost la grupul PSD de la Camera Deputaţilor la semanarea protocolului dintre PSD şi ALDE.  „Îmi pare rău, dar PSD va acţiona ca şi până acum”, a reiterat el.

Carmen Olteanu, soția deputatului PSD Mădălin Voicu, s-a prezentat şi ea, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție, fiind citată de procurori.

Carmen Olteanu nu a dorit să facă declarații presei, nici la intrarea în sediul DNA, nici la ieșire. Potrivit unor surse judiciare, soția deputatului PSD Mădălin Voicu are calitatea de suspect.

Si vicepreședintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) Mihai Gogancea-Vătășoiu s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție, după ce a fost citat de procurori în dosarul în care sunt anchetați deputații Mădălin Voicu și Nicolae Păun. El nu a dorit să facă declarații presei, nici la intrarea în sediul DNA, nici la plecare.


 

Cookies