Reacția lui Florin Cîțu după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu

14 apr. 2021
316 afișări
Reacția lui Florin Cîțu după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu

Reacția lui Florin Cîțu după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu. Premierul României a dat o scurtă declarație de presă la aproape două ore după ce l-a demis pe Ministrul Sănătății.

Reacția lui Florin Cîțu după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu. Florin Cîțu a precizat că România trece printr-o perioadă dificilă în lupta cu pandemia și că aceasta a întins la maxim resursele statului.

Premierul a precizat că pentru ca românii să aibă în continuare încredere în instituțiile statului a decis demiterea lui Vlad Voiculescu.

”De un an de zile România trece printr-o perioadă dificilă în lupta cu pandemia. Această luptă a întins la maxim resursele statului, în special în sistemul de sănătate, dar și în economie. Ca să avem succes în această luptă cu pandemia, întotdeauna am zis că este nevoie de încredere în instituțiile statului, care administrează această perioadă dificilă.

În acest context, și pentru a mă asigura că încrederea în instuțiile statului rămâne, am decis să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătății.

Vreau să asigur toți românii că eu cred în coaliția de Guvernare. Pentru că s-a constituit în urma votului românilor. Pentru că s-a constituit în jurul unor valori, ale unor idei și nu în jurul unor persoane”, a declarat Florin Cîțu.

Cookies