BAZAR

REACŢIA lui Cheloo, liderul trupei Paraziţii, după ce şi-a snopit în BĂTAIE un vecin

Cheloo s-a mutat la ţară, într-un sat de la poalele munţilor, la Valea Bradului, lângă Ocina de Jos, Breaza. De atunci, noii vecini ai artistului se plâng că nu mai au linişte.

Inspirat parcă din titlul ultimului său album, „Lovitura de pedeapsă”, pe care urmează să-l lanseze, membrul trupei Paraziţii şi-a vărsat nervii pe un vecin, imediat după ce a sărbătorit cu câţiva prieteni ultima sa reuşită, scrie libertatea.ro.

Conform sursei citate, chiar sub privirile acestora, artistul l-a snopit în bătaie pe tânărul de 35 de ani, iar motivul a fost… halucinant de-a dreptul. Contactat pe marginea acestui subiect, Cheloo a recunoscut ce a făcut: „Da, şi ce dacă. I-am dat lovitura de pedeapsă. Cred că era extraterestru, semăna cu un extraterestru şi se uita la mine ciudat. Sigur nu mai are nimic acum, că nu era de-al nostru, se reface imediat”, a declarat acesta pentru Libertatea.

Cheloo, liderul trupei Paraziții, SCANDAL cu vecinii: I-au tăiat cauciucurile mașinii

Speriat de cele întâmplate, consăteanul vedetei a refuzat să facă orice comentariu pe marginea acestui incident. În schimb, unul dintre amicii lui Cheloo, martor la bătaia pe care acesta i-a administrat-o, a precizat: „S-a întâmplat după un chef între noi. Băiatul ăla i-a ieşit în calea maşinii. S-a dat jos la el, nu ştiu ce i-a răspuns, iar apoi a început bătaia. Nu am auzit că ar fi depus o plângere, a plecat pe picioarele lui acasă, chiar dacă puţin vânăt”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button