ARHIVA B365

Reacţia incredibilă a unui fiu de bancher după ce a omorât 2 oameni: Mă … pe ei de morţi

Conform rechizitoriului, Andrei Andronie ar fi spus: „Mă … pe ei de morţi. Îmi bag … în ei de morţi, eu mâine plec în Olanda, că am bilet de avion”, scrie gandul.info

În plus, Andronie a refuzat recoltarea de probe biologice la Institutul Naţional de Medicină Legală, dar martorii spun că tânărul mirosea puternic a băutură. Totodată, fiul bancherului i-ar fi înjurat şi i-ar fi ameninţat pe poliţişti. „Mă … pe voi de poliţişti. Veţi vedea voi cine este tatăl meu, când vine cu avocaţii”, ar fi declarat băiatul.

Autorităţile au decis că martorii, printre care o tânără care se afla în maşină cu Andronie, au depus mărturie mincinoasă cu privire la accident. „Martora a declarat în mod mincinos că inculpatul nu a consumat băuturi alcoolice în club. De asemenea, martora a declarat că, după ce au plecat toţi din club, inculpatul nu a condus cu viteză”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Andronie a lovit o maşină ce staţiona pe bulevard şi-apoi a spulberat un taximetru. Taximetristul şi clienta sa au murit pe loc.

Cu toate acestea, judecătorii au decis ca Andrei Andronie să fie cercetat în libertate, pentru că nu reprezintă un pericol social.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button