ARHIVA B365

Reacţia Guvernului la acuzaţiile de plagiat aduse lui Petre Tobă: Nu poate fi decât o soluţie

Premierul Dacian Ciolos si Guvernul in ansamblu au integritatea printre obiective, iar o decizie in cazul ministrului de Interne, Petre Toba, se va lua in consecinta, daca se va dovedi ca acesta ar fi plagiat, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al executivului, Dan Suciu.

„Obiectiul de integritate este fundamental. Un obiectiv la care premierul si Guvernul tin foarte mult. Daca va fi un verdict de plagiat, nu poate fi decat o singura solutie. Vom vedea verdictul si vom avea si solutia”, a spus Suciu, chestionat de presa in legatura cu acuzatiile de plagiat aduse ministrului Toba, in presa.

In pofida inistentelor jurnalistilor, Suciu a refuzat insa sa precizeze care va fi solutia, daca „va fi un verdict de plagiat”.

250 de pagini din cele 390 ale tezei de doctorat a ministrului de Interne, Petre Toba, sunt copiate din alte lucrari, scrie site-ul PressOne. In teza prin care chestorul Petre Toba a devenit doctor in Stiinte Militare si Informatii apar pasaje copiate din lucrari de specialitate sau din referate postate pe internet, fara utilizarea ghilimelelor si fara a respecta normele nationale si internationale de citare in opere stiintifice, arata investigatia citata.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button