Reacția Gabrielei Firea, după REZULTATELE EXIT-POLL: Îi felicit pe bucureșteni, ei au câștigat

de:
05 iun. 2016
0 Afișari
Reacția Gabrielei Firea, după REZULTATELE EXIT-POLL: Îi felicit pe bucureșteni, ei au câștigat

”Îi felicit pe bucureşteni pentru că ei au câştigat în acestă seară. Au votat un om şi un program. Îi asigur că vor fi primarul lor şi îi voi reprezenta cu cinste”, a declarat Firea duminică seară.

Firea i-a mulțumit și preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, aflat alături de ea, pentru că „a avut încredere că o femeie poate primi votul bucureștenilor”.

Firea a mai anunţat că una dintre priorităţile pe care le are ca primar, crearea de locuri de muncă pentru tineri, se poate rezolva. Prima măsură în acest sens va fi crearea unui departament pentru investitori români, europeni şi americani, a mai precizat Firea, adăugând că aceştia se pot implica în proiecte de infrastructură.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a câştigat alegerile de duminică, potrivit primelor rezultate ale sondajului IRES, realizat, duminică, la ieşirea de la urne. Nicuşor Dan se află pe locul al doilea cu 30,8%, urmat la mare distanţă de liberalul Cătălin predoiu cu 13,3%Rezultate asemănătoare dau și sociologii de la CURS AVANGARDE

Cookies