Reacţia Corinei Creţu după difuzarea corespondenţei sale cu Colin Powell

de:
03 aug. 2013
0 afișări
Reacţia Corinei Creţu după difuzarea corespondenţei sale cu Colin Powell

Eurodeputatul PSD scrie pe Facebook că fotografiile apărute în media au fost furate din mailul său personal.

„Unele site-uri din țară publică fotografii care – reamintesc opiniei publice – au fost furate din contul meu personal de e-mail prin-un act de piraterie informatică. Unele din aceste fotografii nu au nici un fel de legătură cu ceea ce se numește „corespondența mea cu Colin Powell”, pur și simplu făceau parte dintre amintirile mele personale, alături de alte zeci de fotografii din acel cont, de familie sau din activitatea mea profesională. Consider un abuz folosirea publică a acestor poze care au fost obținute prin violarea corespondenței și care îmi încalcă dreptul elementar la viață privată”, scrie Corina Creţu, conform Rtv.net.

Fostul secretar de stat american Colin Powell a negat că a avut o relaţie extraconjugală cu europarlamentarul român Corina Creţu, după ce un hacker anonim a ameninţat că va publica emailuri considerate de Powell „de natură foarte personală”, informează joi Fox News şi site-ul The Smoking Gun.

În aceste e-mailuri, Creţu îl numeşte pe Powell, originar din Bronx, New York, „dragostea vieţii mele” şi sugerează că scrie despre o poveste de dragoste mai veche, potrivit TheSmokingGun.com.

Cookies