ȘTIRI

Reacția LUKOIL, după perchezițiile de joi de la sediul rafinăriei, în dosarul de evaziune fiscală

LUKOIL anunță că au fost puse la dispozitia autorităților documente financiare si resurse informationale electronice ale Rafinariei, dar că, la adresa companiilor Grupului LUKOIL si angajatilor acestora nu au fost inaintate invinuri.

Reprezentanții companiei anunță totodată că procesul de productie in cadrul Rafinariei PETROTEL-LUKOIL Ploiesti nu s-a oprit, iar in momentul de fata acest proces continua in regim normal.

„Ne exprimam totala convingere ca autoritatile din Romania vor analiza toate elementele si vor lua masuri echitabile. Compania LUKOIL lucreaza pe teritoriul Romaniei inca din anul 1998 si este una dintre cele mai mari companii energetice si de carburanti de pe piata romaneasca. Compania nu a avut pana in momentul de fata nici o reclamatie din partea autoritatilor fiscale si de drept din aceasta tara, efectuandu-si, in mod responsabil, platile la bugetul de stat si punand la dispozitia consumatorilor romani produse de calitate” a subliniat Primul vice-presedinte pentru Rafinare, Marketing si Distributie al companiei „LUKOIL”, transmite Vladimir Nekrasov.

Descinderile au loc într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani în care prejudiciul ar fi estimat la aproximativ de 200 de milioane de euro. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button