Reacția lui Bogdan Chirieac, după ce numele său a apărut în dosarul judecătorului Toni Greblă

de:
03 feb. 2015
0 Afișari
Reacția lui Bogdan Chirieac, după ce numele său a apărut în dosarul judecătorului Toni Greblă

DOSAR TONI GREBLĂ. Jurnalistului Bogdan Chirieac a reacționat după ce numele său a apărut in dosarul judecatorului CCR Toni Grebla.

„Martorul a mai arătat că, pentru una din firmele controlate de BÎRCINĂ, a făcut o recomandare şi jurnalistul BOGDAN CHIRIEAC”, se arata in referatul procurorilor.

CITEȘTE ȘI: DNA a cerut AVIZ pentru arestarea lui Toni Greblă. Greblă, amenințări către Laurențiu Ciurel

Jurnalistul Bogdan Chirieac sustine ca nu isi explica de ce Ciurel a faut aceasta mentiune in legatura cu el, in ciuda faptului ca admite ca il cunoaste pe Bircina, insa fara nicio legatura cu afacerile in care acesta este implicat. El a aratat de asemenea ca nu a fost contactat de DNA, scrie stiripesurse.ro.

„Pe domnul Barcina il cunosc. N-am avut niciodata relatii de afaceri cu domnia sa, il cunosc dintr-un context absolut privat, deci fara nicio legatura cu chestiunea de business. Pe domnul Ciurel … stau sa imi amintesc … eu n-am fost niciodata la Rovinari, la Turceni, la Complexul Energetic Oltenia. N-am fost niciodata acolo, in zona respectiva, mai departe nu stiu ce sa va spun.

Incerc sa imi aduc aminte, nu cred ca il cunosc. Chiar nu inteleg de ce a facut aceasta mentiune in legatura cu mine. Pe domnul Barcina il cunosc, intr0o chestiune personala, n-am fost niciodata in Oltenia, n-am fost niciodata in Gorj, pe domnul Grebla cred ca l-am intalnit o singura data fara nicio legatura cu business-ul.

Nu m-a contactat nimeni de la DNA, nu m-a contactat nimeni despre nimic”, a spus Chirieac.

Cookies