Reabilitarea rețelei de termoficare din zona Rahova-Ferentari, aproape gata. Bucureștenii din aceste cartiere nu vor mai avea probleme cu apa caldă și căldura

11 apr. 2023
724 Afișari
Reabilitarea rețelei de termoficare din zona Rahova-Ferentari, aproape gata. Bucureștenii din aceste cartiere nu vor mai avea probleme cu apa caldă și căldura
Reabilitarea rețelei de termoficare din zona Rahova-Ferentari, aproape gata. Bucureștenii din aceste cartiere nu vor mai avea probleme cu apa caldă și căldura. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Încă un pas pentru finalizarea lucrărilor Obiectivului 6 – Magistrala Progresu-Ferentari: A fost realizată cu succes o nouă probă de presiune pe un tronson de 1.200 de metri pe șantierul deschis pentru reabilitarea rețelei de termoficare din Rahova-Ferentari, anunță primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Începând cu iarna acestui an, bucureștenii care locuiesc în această zonă nu vor mai avea probleme cu apa caldă și căldura, transmite Compania Municipală Energetica Servicii.

Lucrările la Obiectivul 6 – Magistrala Progresu – Ferentari, aproape gata

Am realizat cu succes o nouă probă de presiune pe un tronson de 1.200 m pe șantierul deschis pentru reabilitarea rețelei de termoficare în zona Rahova – Ferentari.

Astfel, Compania Municipală Energetica Servicii mai face un pas pentru finalizarea lucrărilor la Obiectivului 6 – Magistrala Progresu-Ferentari, cu o lungime totală de 13 km de rețea modernizată, anunță Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.

Din totalul de 1.200 de metri de conducte înlocuite și supuse probei de presiune:

  • 1.000 de metri sunt conducte montate doar pe racordurile din punctele termice PT 4-5 Petre Ispirescu,
  • 200 de metri sunt conducte magistrale.

Aceste conducte modernizate de termoficare au o garanție de peste 30 de ani și vor asigura distribuția agentului termic pentru toți bucureștenii care locuiesc în cartierele Rahova și Ferentari, spune primarul general al Capitalei.

Bucureștenii din Rahova și Ferentari vor mai avea probleme cu apa caldă și căldura, chiar din acest sezon rece

Regretăm disconfortul creat de existența lucrărilor la rețeaua de termoficare, atât pe arterele principale, dar mai ales între blocuri, unde sunt afectate locuri de parcare, trotuare și accesul în scările de bloc, dar vă asigurăm că pentru locatarii blocurilor din cartierele Rahova și Ferentari nu vor mai exista probleme cu apa caldă și căldura chiar din sezonul rece următor.

Lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii fac ultimele pregătiri pentru finalizarea acestui obiectiv din Magistrala Progresu-Ferentari, care va însuma 13 km de rețea complet modernizată, a transmis Compania Municipală Energetica Servicii pe Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan
Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan
Cookies