REABILITARE TERMICĂ. Încep lucrările de reabilitare termică la 221 de blocuri din Sectorul 2. LISTA

de:
04 mart. 2020
2564 Afișari
REABILITARE TERMICĂ. Încep lucrările de reabilitare termică la 221 de blocuri din Sectorul 2. LISTA

REABILITARE TERMICĂ SECTORUL 2. Începând cu data de 15 martie 2020, vom demara lucrările de reabilitare termică la imobilele cuprinse în pachetul de 221 blocuri. Lucrările de anvelopare vor fi realizate etapizat, în medie, fiind vorba de șase luni la un bloc, a declarat pentru B365.ro primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader. 

LISTA CELOR 221 DE BLOCURI DE LOCUINŢE INCLUSE ÎN PROGRAMUL DE REABILITARE TERMICĂ DIN SECTORUL 2 poate fin consultată aici. 

CITEŞTE ŞI Primăria Sector 2 a lansat HARTA INTERACTIVĂ a REABILITĂRII TERMICE. Cum funcţionează

REABILITARE TERMICĂ SECTORUL 2. Primăria Sectorului 2 a lansat harta interactivă a REABILITĂRII TERMICE, program destinat creşterii eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe. Aplicaţia permite vizualizarea în timp real a stadiului de execuţie a lucrărilor de reabilitare termică pentru fiecare imobil din Sectorul 2, pe baza introducerii datelor asociaţiei de proprietari.

REABILITARE TERMICĂ SECTORUL 2. Pe noul site al Primăriei Sectorului 2, la secţiunea „Reabilitare termică”, se poate consulta HARTA INTERACTIVĂ A REABILITĂRII TERMICE şi unde sunt menţionate toate blocurile de locuinţe înscrise în program. Aplicanţii trebuie doar să tasteze numele asociaţiei de proprietari şi adresa, iar aplicaţia va genera automat informaţii actualizate despre stadiul lucrărilor în care se găseşte imobilul respectiv. 

CITEŞTE ŞI Începe un amplu Program GRATUIT de reabilitare a lifturilor din blocurile de locuinţe, în Sectorul 2

REABILITARE TERMICĂ SECTORUL 2. Primăria Sectorului 2 demarează un amplu program GRATUIT de reabilitare a lifturilor în blocurile de locuinţe din sector. În acest sens, Consiliul Local Sector 2 a aprobat deja documentul cadru Program de investiţii „Reabilitarea ascensoarelor din blocurile reabilitate termic în scopul creşterii eficienţei energetice a acestora”, program care se adresează atât blocurilor anvelopate termic, cât şi celor aflate în diverse stadii de execuţie a lucrărilor. Detalii, AICI. 

Cookies