REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. Sectorul 4 caută diriginţi de şantier, plătiţi cu 60.000 euro

de:
17 feb. 2016
2 afișări
REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. Sectorul 4 caută diriginţi de şantier, plătiţi cu 60.000 euro

REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. Pentru serviciile de consultanţă de management şi dirigenţie de şantier pentru lucrările de reabilitare termică a unui număr de 69 de blocuri de locuinţe, Primăria Sectorului 4, condusă de Daniel Băluţă (PSD), este dispusă să plătească 264.589 lei. 

REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. Potrivit anunţului lansat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publoce (SEAP) de administraţia locală, diriginţii de şantier care vor supraveghea ca lucrările de reabilitare termică să se realizeze conform standardelor vor fi plătiţi cu aproape 59.000 euro. 

„Scopul contractului este asigurarea serviciilor de consultanţă de management şi dirigenţie de şantier pentru implementarea şi pentru buna gestionare a contractelor de lucrări şi finalizarea cu succes a investiției. Implementarea în bune condiţii a acestui contract trebuie să conducă la finalizarea cu succes a investiției, avându-se în vedere asigurarea calităţii lucrărilor executate, respectarea specificaţiilor şi indicatorilor tehnico-economici aprobaţi, încadrarea lucrărilor în costurile aprobate, încadrarea execuţiei în perioada de timp prevăzută, respectarea prevederilor din contractul de lucrări”, solicită Primăria Sectorului 4 prin contract. 

REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. Conform sursei citate, contractul de consultanţă şi dirigenţie de şantier are ca obiective acordarea de asistenţă în orice probleme care privesc bunul mers al investiției, urmărirea asigurării unui nivel de calitate a lucrărilor în conformitate cu Legea 10/1995 a calităţii în construcţii şi supervizarea execuţiei lucrărilor şi recepţia acestora la terminare în conformitate cu proiectul de execuţie, cu obligaţiile contractuale şi cu reglementările tehnice şi legislative în vigoare în România.

REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. Noul program de REABILITARE TERMICĂ din Sectorul 4 include un lot complet de 150 de blocuri, licitaţia pentru execuţia lucrărilor fiind adjudecată de un consorţiu de patru firme de construcţii. Potrivit anunuţului de atribuire publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii, lucrările de REABILITARE TERMICĂ urmează să fie executate de firmele de construcţii S.C. GRANT CPC S.R.L, S.C. ART CONSTRUCT A.C.M. S.R.L, S.C. ADRIAN CONSTRUCT S.R.L şi S.C. CONCELEX S.R.L, prima dintre companii fiind liderul de asociere. 

LISTA CELOR 150 DE BLOCURI CE VOR FI REABILITATE TERMIC ÎN SECTORUL 4 POATE FI CONSULTATĂ AICI. 

REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. Conform acordului-cadru încheiat, pentru lucrările de REABILITARE TERMICĂ a celor 150 de blocuri din Sectorul 4, administraţia locală va plăti suma de 186.806.271 lei fără TVA (aprox. 41,4 milioane euro). Iniţial pentru lucrările de REABILITARE TERMICĂ , Primăria Sectorului 4 estimase că va cheltui 196 milioane lei fără TVA, însă în urma negocierilor cun firmele participante la licitaţie, suma a scăzut cu aproape patru milioane lei. 

Cât vor plăti bucureştenii din Sectorul 4 pentru REABILITAREA TERMICĂ a blocurilor

REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. Pentru realizarea lucrărilor de REABILITARE TERMICĂ a blocurilor din Sectorul 4, proprietarii vor suporta 20% din costuri. Lucrările de REABILITARE TERMICĂ vor fi plătite, iniţial, de administraţia locală banii urmând să fie recuperaţi de la locatari în termen de zece ani. Practic, taxa de REABILITARE TERMICĂ va fi achitată la Direcţia Generală de Taxe şi Impozite Locale Sector 4 odată cu plata impozitului pe clădire.  

Ce lucrări vor fi executate în cadrul programului de REABILITARE TERMICĂ, în Sectorul 4

REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. Lucrările de intervenţie constau, în general, din izolarea termică a pereţilor exteriori, înlocuirea ferestrelor şi uşilor exterioare existente, inclusiv tâmplăria aferentă accesului în blocul de locuinţe cu tâmplărie performantă energetic, termo-hidroizolarea terasei/termoizolarea planşeului peste ultimul nivel în cazul existenţei şarpantei, izolarea termică a planşeului peste subsol în cazul în care prin proiectarea blocului sunt prevăzute apartamente la parter, lucrări de refacere a finisajelor anvelopei, lucrări de reparaţii la elementele de construcţie care prezintă potenţial pericol de desprindere şi/sau afectează funcţionalitatea blocului de locuinţe, inclusiv de refacere în zonele de intervenţie. 

CITEŞTE ŞI Ce blocuri vor fi reabilitate termic în Bucureşti, până în anul 2020. LISTA ORDINII DE PRIORITATE

Proiectul privind Programul multianual de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din Sectorul 4 pentru perioada 2014-2020 a fost aprobat în şedinţa de Consiliul Local Sector 4 din aprilie 2014. Pe lista blocurilor ce urmează să fie reabilitate termic GRATUIT până în anul 2020 se află 1.305 imobile, ordinea în care acestea vor fi anvelopate fiind în funcţie de rapiditatea cu care asociaţiile de proprietari au depus cerere la Primăria Sectorului 4. DETALII, AICI. 

Cookies