LA MINE-N CARTIER

REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI,SECTORUL 3. Lista blocurilor ce vor fi reabilitate până în martie 2015

REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI. În următoarele 4 luni, urmează să fie reabilitate încă 10 blocuri de pe raza Sectorului 3. Potrivit unui anunț de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Primăria Sectorului 3 a semnat un contract cu o valoare totală de aproximativ 3,4 milioane de euro cu firma CONSTRUCTII ERBASU SA.

REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI. Contractul a fost atribuit prin licitație deschisă. Autoritatea locală a primit un număr total de 6 oferte, din care doar oferta câștigătoare a fost declarată admisibilă. Valoarea totală finală a contractului încheiat cu firma Construcții Erbașu SA este de 15.092.562 lei cu TVA (12,171,421.02 lei fără TVA).

Oferta câștigătoare a fost declarată cea mai avantajoasă din punct de vedere economic în ceea ce privește atât prețul ofertei, cât și perioada de garanție a lucrărilor de construcții montaj.

LISTA BLOCURILOR CE VOR FI REABILITATE:

– Blocul X4, Bdul Theodor Pallady nr. 5

– Blocul U6, Bdul 1 Decembrie 1918 nr. 25

– Blocul 8, Strada Gura Ialomitei nr. 7

– Blocul L13, Strada Tina Petre nr. 1

– Blocul N12-N13 -, Aleea Barajul Sadului nr. 3-5

– Blocul 10, Str. Spiridon Matei nr. 3

– Blocul 25 -, Str. Ion Țuculescu nr. 34

– Blocul M12, Str. Jean Steriadi nr. 42-44

– Blocul M36, Strada Liviu Rebreanu nr. 29

– Blocul W1, B-dul Nicolae Grigorescu nr. 2

REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI. Modalitățile de finanțare ale lucrărilor se constituie din fonduri europene, buget local și alte surse financiare legal constituite, fiind finanțate prin Programul Operațional Regional (POR).

CITEȘTE ȘI: REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI. Negoiță se împrumută cu 97 mil. euro pentru a reabilita 505 blocuri

Durata contractului este de 4 luni începând de la data atribuirii contractului, astfel cele 10 imobile ar trebui să fie reabilitate până pe 17 martie 2015.

Reamintim că la sfârșitul lunii noiembrie Primăria Sectorului 3 a mai atribuit un contract pentru execuția lucrărilor de reabilitare termică pentru un lot de 10 blocuri. Licitația a fost câștigată de asocierea Construcții Erbașu SA – Concelex SRL. LISTA BLOCURILOR, AICI.

REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI: Potrivit datelor centralizate de administraţia locală, în programul de reabilitare termică din Sectorul 3 sunt incluse, în prezent, 1.477 blocuri. LISTA COMPLETĂ a imobilelor poate fi descărcată de aici.

Primăria Sectorului 3 a mai inițiat pe SEAP în luna august o licitație în valoare de peste 193 milioane euro cu TVA) pentru execuţia de lucrări de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din Sectorul 3 al Capitalei, contractul nefiind atribuit încă. Detalii AICI.

REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI: Primăria Sectorului 3 a contractat un împrumut în valoare de 100.000.000 lei ce va fi utilizat pentru finanțarea rambursabilă internă pentru lucrări de investiții de interes local, aprobate de Consiliul Local Sector 3. Banii vor fi folosiți pentru continuarea programului de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din sectorul 3, program ce reprezinta o prioritate în campania electorală a primarului social-democrat Robert Negoiță. B365.ro a scris aici despre împrumutul contractat de Primăria Sectorului 3.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button