REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI. Noi imobile vor fi anvelopate termic în Sectorul 2. LISTA BLOCURILOR

de:
23 dec. 2014
3 Afișari
REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI. Noi imobile vor fi anvelopate termic în Sectorul 2. LISTA BLOCURILOR

REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI. Sectorul 2 al Municipiului București a atribuit un contract de reabilitare termică a blocurilor din sector la sfârșitul lunii noiembrie. Potrivit unui anunț de atribuire publicat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziții publice (SEAP) pe 4 decembrie, administrația locală a atribuit un contract în valoare de 3.046.176 lei cu TVA (2.456.594 lei fără TVA) firmei TOTAL CONSTRUCTII S.R.L. pentru reabilitarea termică a unor imobile din sector.

Potrivit contractului urmează să fie anvelopate termic următoarele imobile:

– Sos Colentina nr. 41, Bl.OD 44

– Sos.Colentina nr.33, Bl.OD 42

– Sos. Pantelimon nr.247, Bl. 54

Reabilitare termică a blocurilor se va realiza prin izolarea termică a anvelopei, refacerea instalațiilor sanitare și termice, cu respectarea cerintelor din documentatiile tehnice elaborate de proiectanții de specialitate și vizate de verificatori atestați ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRT).

Potrivit caietului de sarcini, pentru închiderea balcoanelor se va folosi tâmplărie din aluminiu. Tâmplăria PVC cu geam termoizollant existent se va înlocui doar în cazul în care nu are parametrii tehnici și funcționali recomandați.

Termenul pentru finalizarea lucrărilor este de 7 luni de la data atribuirii contractului sau a emiterii ordinelor de începere a serviciilor.

CITEȘTE ȘI: REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI. LISTA de 60 de blocuri din SECTORUL 2 ce intră în reabilitare 

REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI. În luna noiembrie Primăria Sectorului 2 a atribuit prin licitație deschisă contractul de reabilitare termică pentru un lot ce cuprinde 63 de blocuri din zona Bulevardul Chișinău. Blocurile din acest lot fac parte din „Programul III de reabilitare termică” din Sectorul 2 care cuprinde 597 de blocuri cu 39.000 apartamente (în 12 loturi) ale căror lucrări au început deja în prima parte a trimestrului II al anului 2014 şi se vor finaliza în anul 2015, după cum a anunţat administraţia locală.

PROGRAMUL de REABILITARE TERMICĂ SECTORUL 2 – Lista blocurilor incluse în cele 12 loturi pot fi găsite AICI.

REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. Programul de reabilitare termică al Primăriei Sectorului 2 cuprinde următoarele:
• Programul I de reabilitare termică a imobilelor de locuit din Sectorul 2 cuprinde 265 de blocuri cu 20.402 apartamente în finalizare.

• Programul II de reabilitare termică cuprinde 246 de blocuri cu 14.963 de apartamente care au termen de finalizare în cursul anului 2014.

• Programul III de reabilitare termică cuprinde 597 de blocuri cu 39.000 apartamente ale căror lucrări vor începe în prima parte a trimestrului II al anului 2014 şi se vor finaliza în anul 2015, după cum a anunţat administraţia locală.

• Programul IV de reabilitare termică cuprinde 581 blocuri cu 30.919 apartamente ale căror lucrări vor începe în luna septembrie a anului 2014 şi se vor finaliza la sfârşitul anului 2015.

REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. Primăria Sectorului 2 suportă integral, costurile aferente reabilitării termice a imobilelor, inclusiv partea prevăzută de Lege pentru a fi asigurată de către asociaţiile de proprietari.

Cookies