Reabilitare făcută de mântuială la un bloc din Sectorul 2. „Încă un tavan placat cu polistiren a căzut”, anunță Primarul Radu Mihaiu

11 ian. 2023
2244 Afișari
Reabilitare făcută de mântuială la un bloc din Sectorul 2. „Încă un tavan placat cu polistiren a căzut”, anunță Primarul Radu Mihaiu
Reabilitare făcută de mântuială la un bloc din Sectorul 2. „Încă un tavan placat cu polistiren a căzut”, anunță Primarul Radu Mihaiu. Sursa foto: Captură Facebook/ Primaria Sectorului 2

Lucrările de reabilitare de la un bloc din Sectorul 2, recepționat în 2017, au fost făcute de mântuială. Tavanul placat cu polistiren s-a prăbușit, iar primarul Radu Mihaiu anunță că a convocat, de urgență, constructorul.

Reabilitare făcută de mântuială la un bloc din Sectorul 2

„Încă o reabilitare făcută de mântuială la un bloc recepționat în 2017”, transmite Primăria Sectorului 2 într-o postare pe Facebook.

S-a prăbușit polistirenul de pe tavanul de la parterul unui bloc din Sectorul 2, mai exact, blocul 17 bis, aflat în strada Stolnicul Vasile, numărul 7.

Polistirenul a fost lipit peste lavabilă, diblurile se scot cu ușurință din tavan. Spre ușa de la intrarea în scara blocului, probabil din cauză că zona este mai înaltă, în tavan nu există la fel de multe dibluri.

Din fericire, nu au existat victime.

Ce măsuri se vor lua împotriva constructorului

Primarul Sectorului 2 a declarat că, în prezent, lucrările făcute de mântuială în mandatele trecute își arată neajunsurile.

Acesta este al doilea tavan placat cu polistiren care se prăbușește în mandatul lui Radu Mihaiu, din cauza lucrărilor făcute în mandatul trecut.

Primarul Sectorului 2 anunță că, miercuri, 11 ianuarie 2023, va avea o discuție cu constructorul și spune că, toate blocurile la care a executat lucrări, vor fi reexpertizate.

„am convocat de urgență constructorul și îi voi cere să expertizeze toate lucrările făcute de el în trecut. Iar toate erorile să le remedieze în cel mai scurt timp, evident pe banii lui”, spune Radu Mihaiu.

Edilul susține că, anii trecuți, reabilitările din Sectorul 2 s-au făcut de mântuială.

„Ăsta este adevărul. S-au dat puțini bani, s-a lucrat prost, s-au pus dibluri proaste, au lipit polistirenul peste lavabilă. E foarte clar că nu au ținut lucrurile. Îmi pare rău de așa veste. Vă țin la curent”, spune Radu Mihaiu.

Cookies