ȘTIRI

REȚETE PAȘTE, REȚETĂ DROB DE MIEL. Cum prepari drob de miel pentru Paște

REȚETE PAȘTE, REȚETĂ DROB DE MIEL. Drobul de miel este un amestec de carne și măruntaie de miel (ficat, inimă, rinichi), alături de alte legume tocate. De aceea multe persoane, îndeosebi copii nu agreează acest preparat. În timp, mai ales după ce este preparat de mână dvs, veți vedea că drobul de miel este chiar delicios.
Ingrediente
o jumatate kg carne miel
o jumatate kg organe (ficat, inima, rinichi)
ceapa verde (2-3 legaturi)
usturoi (o legatura)
patrunjel verde (2-3 legaturi)
marar (2 legaturi)
foi de dafin
piper
6 oua
pesmet (aprox. 4 linguri)
sare
delikat

REȚETE PAȘTE, REȚETĂ DROB DE MIEL. Preparare drob de miel

Carnea miel se spala in mai multe ape cu otet, la fel si maruntaiele, apoi se curata de grasime si pielite, dupa care se mai spala odata in apa fierbinte.

Citeste continuarea pe Gatitul.net


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button