RDS&RCS va lansa internet la viteză 4G în 25 de oraşe, după ce a preluat licenţa de la 2K Telekom

de:
21 aug. 2015
1 Afișari
RDS&RCS va lansa internet la viteză 4G în 25 de oraşe, după ce a preluat licenţa de la 2K Telekom

În prima etapă, până la finalul lunii septembrie, clienţii Digi Mobil din 12 oraşe vor beneficia de servicii 4G: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov, Oradea, Craiova, Constanţa, Iaşi, Arad, Sibiu, Piteşti şi Ploieşti, se arată într-un comunicat transmis joi de RDS&RCS. Serviciile vor fi extinse, până la finalul anului, şi în Galaţi, Brăila, Baia Mare, Târgu Mureş, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Reşiţa, Slatina, Junedoara, Vaslui şi Alexandria.

Totodată, RDS&RCS promite că va extinde acoperirea 3G şi 4G la nivel naţional, informează Economica.net.

„Noua licenta in banda de 2600 MHz ne va permite sa dezvoltam in continuare reteaua de comunicatii mobile, astfel incat sa le oferim clientilor nostri o mai buna acoperire, viteze mai mari de transfer pentru traficul de date de care beneficiaza la orice tip de abonament, la aceleasi preturi competitive cu care i-am obisnuit”, a declarat în comunicat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RDS&RCS.

Serviciile 4G vor fi disponibile tuturor clienţilor Digi Mobil, noi şi existenţi, indiferent de tipul de abonament. Tehnologia 4G va apărea în pachetele Digi Mobil începând cu sfârşitul lunii viitoare, când compania va introduce în ofertă şi telefoane compatibile 4G.

Mai mult pe Economica.net.

Cookies