RDS a scăzut tarifele la internet fix după ce a eliminat din pachet stickul de net mobil „gratuit”

de:
11 ian. 2016
1 Afișari
RDS a scăzut tarifele la internet fix după ce a eliminat din pachet stickul de net mobil „gratuit

Serviciile de internet fix ale RCS&RDS au de la sfârșitul săptămânii trecute tarife mai mici cu 6 până la 10 lei în cazul abonamentelor cu viteze de descărcare a datelor între 300 şi 1.000 Mbps, însă în condiţiile în care operatorul a eliminat discret din abonament modemul de internet mobil oferit „gratuit“ (fără costuri suplimentare) an­te­rior, care acum poate fi achiziţionat separat, cu un tarif de 10 lei pe lună, scrie ZF. 

Practic, preţul este mai mic doar pentru un client nou al RCS&RDS care achiziţionează înce­pând cu data de 8 ianuarie un pachet cu mai puţine „beneficii“, respectiv care nu mai include stickul de net mobil, ci „doar“ serviciul de internet fix. Însă un client care achizi­ţio­nea­ză după 8 ianuarie un pachet similar de ser­vicii, internet fix plus un stick de net mobil, va plăti acelaşi preţ sau chiar unul mai mare cu 5 lei în cazul abonamentului Digi Net Fiberlink 500.

Faptul că RCS&RDS nu a redus de fapt tarifele la pachete de servicii echivalente este evidenţiat de faptul că abonamentul Digi Net Fiberlink cu viteze de 100 Mbps, care nu includea anterior modemul „gratuit“ pentru internet mobil, are tariful neschimbat.

Cookies