ARHIVA B365

RCS&RDS face angajări în ţară. Vezi locurile de muncă disponibile în București

RCS&RDS angajează pe postul de gestionar în Bucureşti, Constanţa, Focşani, Timişoara, potrivit romaniatv.net.

Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de studii medii, ai experienţă într-un post similar, ai excelente abilităţi de comunicare, eşti rezistent la stres, ai bune abilităţi organizatorice şi eşti atent la detalii. Candidatul ideal pentru acest post are experienţă în operarea în programe de gestiune/contabilitate. Detalii aici.

RCS&RDS angajează la departamentul de suport tehnic în Bucureşti, Focşani, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş.

Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de muncă în echipă, are excelente abilităţi de comunicare, are cunoştinţe de email, web, DNS, DHCP, cunoştinţe despre sisteme de operare Windows & Linux, cunoştinţe medii de limba engleză şi de networking (Layer-ele 1 – 4 din modelul OSI) şi e dispus să muncească în schimburi. Mai multe informații aici.

20 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

RCS&RDS angajează operatori call center la Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea.

Eşti potrivit pentru acest post dacă ai foarte bune abilităţi de comunicare şi prezentare, ai rezistenţă mare în situaţii dificile, ai foarte bună atenţie distributivă, ai atitudine proactivă, eşti orientat către clienţi. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba italiană sau spaniolă.

21 noiembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post, conform anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

RCS&RDS angajează alpinişti utilitari la Bucureşti şi la Sibiu.

Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de studii medii cu profil tehnic (liceu sau şcoală profesională), are permis de conducere categoria B, a urmat un curs autorizat de alpinist utiliar, e dispus la deplasări 100% din programul de muncă, şi are aptitudini şi experienţă de muncă la înălţime. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu cel puţin doi ani experienţă în construcţii telecomunicaţii mobile.

27 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul disponibil la RCS&RDS. Informaţii detaliate, aici.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button