RCS&RDS a introdus în grilă canalul de filme Paramount Channel

de:
06 aug. 2014
0 Afișari
RCS&RDS a introdus în grilă canalul de filme Paramount Channel

Paramount Channel a început să intre în grila digitală a RCS&RDS, la nivel naţional, începând de marţi seară, anunță Mediafax.

Compania Viacom International Media Networks, care deţine Paramount Channel, nu a comunicat public introducerea televiziunii Paramount Channel în grila de cablu digital a RCS.

Însă, RCS&RDS a publicat miercuri un scurt anunţ pe contul său oficial de Facebook: „De astăzi, poţi viziona filme de calitate pe canalul Paramount dacă eşti abonat la TV prin cablu (analogic sau digital)”.

Canalul TV Paramount va oferi abonaţilor RCS & RDS o selecţie de filme de succes din catalogul Paramount, deţinut de compania-mamă VIMN, Viacom Inc. Programul va include, de asemenea, filme europene şi filme deţinute de alte studiouri din SUA, inclusiv NBC Universal. Canalul va cuprinde cascadorii de film tematizate şi imagini exclusive din spatele scenei, precum şi interviuri cu actori şi regizori.

Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat în România în prima parte a anului 2014. Astfel, pe 28 mai, Paramount Channel a intrat în grila platformei de satelit Digi, deţinută de RCS&RDS. 

Cookies