Răzvan Simion și Dani Oțil au dezvăluit: Au fost condamnați la închisoare

de:
21 mai 2015
0 Afișari
Răzvan Simion și Dani Oțil au dezvăluit: Au fost condamnați la închisoare

Răzvan Simion a povesit cum, în urmă cu aproximativ 16 ani, el și colegul lui Dani Oțil, au ajuns din cauza unei amenzi neplătite să fie condamnați la 40, respectiv 60 de zile de închisoare, scrie libertatea.ro.

„În 1999, la Timișoara, doi proaspăt angajați într-un post de radio- doi angajați, singur salariu- eram la cârciuma fabricii de bere, unde berea era ieftină spre mocăciune, noi și vreo două zute de prieteni. La ultima comandă, sărbătoritul a mai cerut 200 de halbe. Desigur, am trecut de ora de închidere și am fost rugați să părăsim localul. Ce credeți, l-am părăsit? Nu!
Au venit organele, a începu tămbălăul. Noi am fugit cu un taxi. Dar la un moment dat ni s-a părut o nedreptate, aveam legitimații de presă, așa că ne-am dat jos și ne-am certat cu polițiștii. Ne-au luat de gât și ne-au intromisionat în nino-nino. Am ajuns la secție. Am primit amendă.

Ne-am luat amenzile, ne-am dus la șeful nostru. Eram așa săraci că aveam o singură pereche de pantofi- unul mergea cu dreptul, unul cu stângul. Am mers la șeful, a zis că o plătește el. Bani nu ne dădea, dar ne rezolva amenzile.

După vreo șaizeci de zile mă sună tata să mă dezmoștenească. Și pe Dani îl sună mama lui plângând să-l dezmoștenească și pe el de cele trei camere mici de la parter. Venise înștiințare că amenda neplătită se transformase în zile de închisoare contravențională. Eu aveam 60 de zile că aveam gura mare, Dani 40 de zile, că avea gura mai mică. Mergem înapoi la șeful, uitase de amenzi.

S-a dus juristul firmei, ne-a achitat amenda, dar am fost nevoiți să ne prezentăm la proces. Acolo, o întreagă aventură, că erau colegii mei de la drept care credeau că am venit să asist la procese. În fine, am fost achitați. Asta este povestea noastră de băieți răi”, a povesit Răzvan în cadrul emisiunii sale de la Antena 1.

Cookies