ȘTIRI

Răzvan Simion confirmă despărţirea de soţia sa

Vedeta  a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj în care i se adresează şi Dianei, mama copiilor săi şi în care explică relaţia dintre ei.

„Diana, m-ai învăţat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învăţat că dragostea se poate transforma într-o prietenie sinceră şi de durată. Pentru toate astea am să-ţi mulţumesc în fiecare zi”, se arată în mesajul lui Răzvan, citat de libertatea.ro.

Realizatorul TV a explicat că povestea de dragoste dintre el şi soţia sa se terminase, încă dinaintea începutului relaţiei sale cu Lidia Buble.

„Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viața mea, copiii mei. De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că, cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri, este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viața noastră din spatele micului ecran și până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată ușor de luat, dar fiecare dintre noi și-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar și poate centrul universului nostru și, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea și sprijinul părinților, al nostru, al amândurora. Am încercat întotdeauna ca viața mea personală să nu fie transformată într-un subiect public, și le mulțumesc colegilor care mi-au respectat această dorință deși, prin prisma meseriei, au obligația de a alerga dupa senzațional”, spune Răzvan Simion.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button