Răzvan Sava, propus de PNL în funcţia de primar general interimar, în locul lui Marin Ştefănel Dan

de:
24 nov. 2015
0 Afișari
Răzvan Sava, propus de PNL în funcţia de primar general interimar, în locul lui Marin Ştefănel Dan

„În cadrul ședinței Comitetului Executiv al PNL București care a avut loc astăzi, 24 noiembrie 2015, având în vedere votul exprimat de Consilierii Generali în cadrul ședinței CGMB prin care Primarul General Interimar Ștefănel Dan Marin a fost demis, PNL București a decis următoarele:

1. Demararea procedurilor necesare pentru constituirea unei noi majorități la nivelul Consiliului General al Municipiului București pe baza Acordului pentru bucureșteni inițiat de PNL și pentru susținerea unui reprezentant al PNL care să ocupe funcția de Primar General Interimar.

2. Desemnarea domnului Răzvan Sava, reprezentant al PNL în Consiliul General, pentru preluarea funcției de Viceprimar și implicit a atribuțiilor de Primar General Interimar.

Partidul Național Liberal rămâne consecvent Acordului pentru bucureșteni propus Consiliului General și societății civile și va face toate demersurile necesare pentru ca acesta să fie respectat și implementat”, anunţă PNL București, într-un comunicat de presă privind candidatul propus pentru funcția de primar general interimar al Capitalei.

Consilierii din CGMB au revocat, marţi, hotărârea prin care Dan Ştefănel Marin a fost numit primar general interimar, precum şi hotărârea prin care Cornel Pieptea a fost numit consilier general care exercită atribuţiile de viceprimar. Urmează ca Prefectura să ia act de decizia CGMB şi, cel mai probabil în şedinţa de mâine, anunţată la orele 15, Consiliul va alege un nou primar general interimar.

Cookies