Răzvan, iubitorul de animale care le cere bucureștenilor să-l ajute să hrănească 3 câini pe care i-a adoptat din stradă. A lipit un bilețel la Kaufland și internetul s-a îndrăgostit

30 oct. 2023
12330 Afișari
Răzvan, iubitorul de animale care le cere bucureștenilor să-l ajute să hrănească 3 câini pe care i-a adoptat din stradă. A lipit un bilețel la Kaufland și internetul s-a îndrăgostit
Răzvan, iubitorul de animale care le cere bucureștenilor să-l ajute să hrănească 3 câini pe care i-a adoptat din stradă. A lipit un bilețel la Kaufland și internetul s-a îndrăgostit. Sursa foto: Facebook/ S.O.S Animale cer ajutor/ Daniela Veres

Un bucureștean care are în grijă trei cățeluși le cere ajutorul oamenilor pentru a asigura hrana animalelor. Bărbatul a postat un anunț pe un perete de la Kaufland.

„Dacă aveți resturi alimentare sau produse expirate, vin în 5 minute”

Un bărbat milos a salvat trei câini de pe stradă și le-a asigurat un adăpost. Acum, le cere ajutorul bucureștenilor pentru a-i hrăni.

Acesta a luat o foaie și un pix și a scris un mesaj pentru oamenii care vin și își fac cumpărăturile la Kaufland Militari. După ce și-a notat numele și numărul de telefon, a lăsat bilețelul pe un perete al supermarketului. Se pare că peretele respectiv era destinat mesajelor de acest tip.

Bărbatul a scris în bilet că, în cazul în care cineva are resturi alimentare sau produse expirate, să nu ezite să îl contacteze, pentru că le poate da la câini. Totodată, acesta a spus că va ajunge repede în cazul în care cineva are ceva de donat, întrucât stă în apropierea supermarketului respectiv.

Biletul sună cam așa:

Biletul bucureșteanului cu trei câini
Biletul bucureșteanului cu trei câini. Sursa foto: Facebook/ Daniela Veres

O femeie a fotografiat biletul lăsat de bărbat și a publicat imaginea pe pagina de Facebook „S.O.S Animalele cer ajutor”.

Postarea a fost văzută de sute de persoane. Multe dintre ele au felicitat acțiunea bărbatului.

Câteva dintre comentarii

  • „Postările astea mă fac să nu-mi pierd speranța în oameni. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți cei care iubiți animalele!” (L. C.)
  • „Oamenii ăștia merită să trăiască 500 de ani! Respect Răzvan! Să-ți ajute Dumnezeu în tot ce plănuiești.” (G. M.)

Câinii au fost hrăniți

Postarea femeii a fost văzută și de Răzvan, proprietarul celor trei câini. El a atașat câteva înregistrări video în care cățeii mâncau destul de consistent. Internauții au fost cei care au făcut posibil acest lucru.

De asemenea, a făcut și un live pe Youtube.

Se pare că mai mulți oameni au văzut atât mesajul, cât și postarea respectivă și au donat mâncare pentru cele trei animale.

Te-ar putea interesa și:

Cookies