ARHIVA B365

Răzvan Gabriel Trifan,fost concurent „MasterChef”, şi soţia lui au murit. Fetița lor, în stare gravă

Medicii sunt rezervați în privință diagnosticului, potrivit infobraila.ro.

Razvan Gabriel Trifan se afla la volanul autoturismului marca Opel, cu numere de Bucuresti, când, intre comunele Saschiz si Vanatori, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, chiar intr-o curba, moment in care s-a izbit de un autocar care se intorcea din Grecia si circula regulamentar. Din primele informaţii se pare că brăileanul ar fi adormit la volan. Cei doi au murit pe loc in timp ce fetita a fost transportată cu elicopterul SMURD la UPU Tg. Mures

Soții Trifan trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit pe data de 15 septembrie 2012, iar un an mai târziu a venit pe lumea rodul acestei mari iubiri: Maria Sofia. 

Răzvan Gabriel Trifan lucra în domeniul vânzărilor. Pasionat de gătit, Trifan a participat în anul 2013, la cea de a II-a ediție a show-ului „MasterChef”, unde a prezentat un sturion în crustă de alune cu scoici gigant. Deși venise hotărât să câștige „MasterChef”, braileanul a fost eliminat de cei 3 jurați. Anul acesta, Răzvan a refuzat oferta de a participa la un alt show culinar, anunțând pe un site de socializare și motivul pentru care a luat această decizie: „Pentru că am două fete minunate, care merită să le gătesc tot ce-mi trece prin cap, pentru că vreau să fiu în fiecare clipă lângă ele, pentru că le iubesc!” 

Răzvan a împlinit 34 de ani cu trei zile înainte de tragicul accident. „Sunt cel mai împlinit, va am pe voi și nimic altceva nu-mi lipsește! Vă iubesc, scumpele mele!”, îi scria atunci bărbatul soției sale, care îi urase „La mulți ani!” pe un site de socializare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button