BAZAR

Razii în pieţele din Sectorul 1, în Săptămâna Mare

Astfel, în perioada 14-18 aprilie, Poliția Locală organizează ample acțiuni de control a producătorilor particulari și a magazinelor agroalimentare din piețele: 1 Mai, Haralambie Botescu (fostă Matache), Domenii, 16 Februarie, Dorobanți etc. și din zonele adiacente acestora.

Agenţii locali vor controla certificatele de producător ale comercianţilor, certificatele de constatator (de conformitate) privind calitatea produselor, certificatul de sănătate al vânzătorului, prețurile expuse spre comercializare și cântarele folosite. În cazul în care vor fi constatate nereguli, vor fi aplicate pe loc sancțiuni contravenționale, iar după caz, produsele vor fi confiscate.

În plus, echipajele Poliției Locale vor identifica comercianții ambulanți care își desfășoară activitatea în alte locuri decât cele autorizate sau fără autorizație în acest sens și vor depista persoanele care oferă spre vânzare bunuri a căror proveniență nu o pot dovedi. Vor fi controlate punctual locurile în care există date sau suspiciuni privind nereguli referitoare la comercializarea produselor și va fi asigurat climatul de ordine și siguranță publică în piețele din sector și în vecinătatea acestora, informează Primăria Sectorului 1, într-un comunicat remis B365.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button