Razie la transportatori, la toate intrările din Capitală

de:
28 iun. 2013
1 Afișari
Razie la transportatori, la toate intrările din Capitală

Vizate sunt tirurile cu marfă aduse din UE, informează România Tv, cele care transportă legume, fructe și carne și circulă pe autostrăzile care leagă Bucureştiul de Piteşti şi Constanţa.

Polițiștii verifică actele și proveniența mărfii. Controalele au loc în același timp și la două centre comerciale. Razia are ca scop prevenirea evaziunii fiscale.

„Se desfasoară o actiune in care sunt angrenati peste 60 de politisti. Sunt verificate atat in trafic in patru puncte tirurile care transporta marfuri achizitionate intracomunitar dar si 2 centre comerciale, atat pe Autostrada Bucuresti-Pitesti cat si Bucuresti-Constanta si soseaua Bucureşti-Giurgiu si Bucureşti-Târgovişte. În două centre comerciale se fac verificari atat cu privire la TIR-urile identificate in zona cat si punctele de lucru. Echipele verifica documentele de transport daca sunt conform cu realitatea. E o actiune care vizeaza prevenirea si combaterea evaziunii fiscale si respectarea legislatiei in transportul de marfuri”, a declarat comisarul de poliţie Raluca Seucan, pentru Realitatea.net.

 

 

Cookies